-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Black_Raven #2202 üzenetére
Látom, én is feltettem.
Első benyomás:
A beállításokban és az optimalizálóban az ikonok olyanok mint egy samu telefonban, ez spec nekem nem tetszik.
A google kereső, hírfolyam, play áruház, egészség fekete hátterű lett, ezt szokni kell
Az értesítési ikonok ugye kerek kék ikonok lettek, szokni kell még
Ha kamerát indítasz és használod az AI-t az mostmár nem világít kéken, hanem ha ki van kapcsolva akkor át van húzva az ikon
Más kameragomb, nagyobb szövegek
4k videónál megmaradt a 10 perces felvétel korlát
Banki app megy, PH app megy, az összes egyszerű megy (viber stb....) játék nekem nincs fent
Nem rakott fel plusz alkalmazásokat
play storeból chrome azonnal frissül + Android system weview
app galeryből is frissült 2 alkalmazás, de ezekre nem emlékszem
hicarebe lépve rögtön szól hogy 10-esre akar frissülni és engedélyezd a külső forrásból való telepítést
Hirtelen ennyi -
Rusi
senior tag
válasz
Black_Raven #2202 üzenetére
Enyém teljesen független, Edigitalban vettem a legelsők között, előrendeléssel. A Telekom patchet azért jelzi, mert dual sim-ben használom és az egyik kártya telekomos benne. A mostani 9.1-nél is van fent rajta egy Telekom kiegészítő patch.
Neked melyik banki appod van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest