Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Novemberben jöttem Blue Mobiletól Telekomhoz számhordozással. Akkor kaptam új SIMet. SD kártya van a telefonomban, megpróbálom anélkül is. Erre nem is gondoltam. Köszi a tippet!
Drill***: Balázsék rádió műsorában pont múltkor nyilatkozott egy szóvívő a fogyasztóvédelemtől, Ő is azt mondta, hogy bontatlam csomagolású terméket köteles visszavenni az eladó. De ha nem csomagolom ki, akkor honnét tudjam, hogy megfelel e az igényeimnek/elvárásaimnak? Ezért nem értem, személyes, bolti vásárlásnál miért nincs lehetőség elállásra? Ott sem engedik kicsomagolni. Sőt ha még van kiállított darab, esetemben abból se derül ki a fényerő csökkentés, GPS pontosság, hálózati stabilitás. Se Ingresst nem telepíthetem fel, se SIMet nem tehetek bele, se boltból nem vihetem ki a kiálított darabot, meg ugye nem állok neki a kiállíttot telefont Oreora frissíteni.
. Akkor, hogy döntsem el, élesben hogy fog teljesíteni? Csak a specifikációkra hagyatkozhatok.Telekom ügyfélszolgálatán azt mondták, sérülés ne legyen a készüléken, mert azt meg kell térítenem. Ebből arra következtetek, hogy nem bontatlan csomagot várnak vissza. Viszont a doboz bal felső sarkán volt egy apró horpadás mikor futártól átvettem. Kibontást végig is fotóztam. Esetleg ebbe bele köthetnek elálláskor.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- Lexus, Toyota topik
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Filmvilág
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest