Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
saca23
aktív tag
-
addikt
Lehet, hogy rosszul tudom, de elvileg bootloader-nyitás nélkül is lehet rootolni, nem?
A zárt bootloader csak a módosított kernel,recovery felrakását akadályozza.
Valaki hozzáértő megerősítene vagy megcáfolna ezzel kapcsolatban?Illetve egy-egy ilyen nyitó kód nem működik több telefonnal? Vagy ezt hogy generálják? Mindenkinek másik kóddal lehet nyitni IMEI meg serial number alapján?
[ Szerkesztve ]
-
meganers
csendes tag
Köszi, ezt alaposan ellámáskodtam Közben én is arra jutottam, hogy hogy valahonnan le kell töltenem az .apk fájlt, csak nem igazán bízok a Mediafire, data.hu, stb-re felpakolt cuccokban így, hogy nem az enyém a teló, ezért nagyon jól jött a link - fogalmam sem volt, hogy az Adobe oldaláról elérhetők a korábbi verziók!
MÁS:
Elgondolkoztam, hogy amit "gyári" böngészőnek nevezünk, valójában az is alapból az Android része, így Google termék; ezen kívül ott van szintén gyárilag a Chrome, ami ugyebár szintúgy Google. Mi értelme van ennek? (Ennél a telefonnál ugyanez a helyzet a zenelejátszóval - 2db, előtelepítve. Mire jó ez a duplikáció??) Homályosítsatok fel, ha csak én nem értem! -
Aske
aktív tag
Köszönöm.
Az áthelyezés SD kártyára akkor válik aktívvá, ha az alapértelmezett tárhelynek az SD-t jelöljük meg.
Egy gondom van a telefonnal. Van egy jó mikrofonos Sony Ericsson fejhallgatóm, és nem szól rendesen ezzel a telefonnal. Gyakorlatilag csak recseg. A régi telefononnal viszont kíválóan működik.
A Huawei viszont a saját egyszerű fülhallgatójával rendesen szól.
Mi lehet a gond? Előfordulhat olyan, hogy egy bizonyos fülhallgatóval nem működik rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest