Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #4761 üzenetére
Közben változott a rendelési hely, mert írtak mailt, hogy nincs fehér raktáron és az 2 hét. Így lemondtam.
Nekem meg még a héten kell. Így rákerestem A p7 re, és kidobta az árukereső legalább tonnányi helyen. Kiválasztottam egy 71500 as áron lévőt és felhívtam.
Korrekt ember így telefonon. Mobilkereskedés. Közölte fehér van, de nem 71500 hanem 80e és 2 év garancia. Ha rendelem, szerdára kézhez kapom GLS-el. Utánvétes. Vagyis ha ideér, addig nem engedem el a futárt amíg meg nem néztem, hogy hibátlan és működik-e. Hugom ráadásul futározott, így beizzítottam, hogy ha ide ér akkor legyen ott ő is. Így tudja mi a helyes eljárás.Elvileg az árukereső szerint megbízható a hely. (de aztán azt akár kenőpénzért is kiírhatják). Vagyis most várok rá.
MÁS:
Láttam neked vannak NFC kulcstartóid. Mennyibe kerülnek? Hol beszerezhető?
Mert itt pécsett sehol nem találtam. 1-2 darab jóljönne.
(Nem tudom milyen kellene igazán, legalábbis ezekben van valami frekvencia különbség ha jól tudom.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest