Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Mini PC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
Új hozzászólás Aktív témák
-
enonlui
tag
válasz
üzenetére
Hát akkor sajna el kell hogy szomorítcsalak, mivel egy az egyben cseréltem el a note 2 akárhol probáltam eladni többért mint egy használt huawei ascend mate ára tart most. Sehol senki. Igy amikor el akartam cserélni használt telefonos boltokban akkor mindenhol azt mondtàk hogy nég rá kell dobnom 15 ezret. Na mondom ez vicc. Igy amikor ide írtam hogy nem cserélné el velem valaki egy-az-egyben akkor egy telefonos bolt rám írt hogy az ő részéről mehet a csere ha jó állapotban van a telefonom. Így alig vártam hogy csere legyen. Engem nem érdekelt hogy több volt az ára csak amikor azt vettem akkor az volt a legnagyobb. Úgyhogy gyözőtt a Máté
cssk nem gondoltam hogy ilyen a wifi-je. Mert a Samu-ba nem kellett beállítani semmit hogy amikor képernyő zàron van akkor us megkapjam az emaileket vgy chat üzneteket. De most a speciális beállításoknál át állítottam az alvó üzem módan a " mindig-re ". Úgyhogy nagyon kivcsi vagyok rá. Mert nekem volt egy régi kinai telefonom. Név szerint a ZTE Blade aminél tényleg ez a hiba volt, hogy amikor képernyő záron van akkor nem egyből kaptam meg az értesitéseket hanem amikor úgy gondolta.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mini PC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen egeret válasszak?
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
cssk nem gondoltam hogy ilyen a wifi-je. Mert a Samu-ba nem kellett beállítani semmit hogy amikor képernyő zàron van akkor us megkapjam az emaileket vgy chat üzneteket. De most a speciális beállításoknál át állítottam az alvó üzem módan a " mindig-re ". Úgyhogy nagyon kivcsi vagyok rá. Mert nekem volt egy régi kinai telefonom. Név szerint a ZTE Blade aminél tényleg ez a hiba volt, hogy amikor képernyő záron van akkor nem egyből kaptam meg az értesitéseket hanem amikor úgy gondolta.