-
PROHARDVER!
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sherkulás
aktív tag
válasz
pingwin011 #530 üzenetére
Működik
-
Sherkulás
aktív tag
válasz
monti0222w #476 üzenetére
Mivel nekem elég a 10 giga így nagyon nem piszkáltam a tárhelyet. Fenn van egy sorozat (SW Clone) + könyvek, 1G zene. Van még 4 gigám szabadon. Ami kell app telepítve van, de bőven van még hely a belső tárhelyen.
-
Sherkulás
aktív tag
Mivel én fejlesztek pár fontos tényező volt a root mellett. Wifi debug, plusz hozzáférjek a folyamatokhoz mélyebben erőforrás optimalizálásnál.
E mellett azt mondják az aksi idő jobb. Pont az elmúlt kép napban teszteltem:
1 nap 13 óra
Elég erős használat mellett:
- 30 perc gsm
- 2*15 perc viber
- jó sok gchat
- NFS vagy fél óra
- Hír olvasás napjába többször
- kb max 1 óra böngészés web
- 9 pálya ABszóval bírja rendesen az aksi...
Most még van benne 12% szufla meglátjuk mi a vége...
-
Sherkulás
aktív tag
Lehet csak nekem újdonság de azért megosztom (most olvastam xda-n)
power + home a screenshot
-
Sherkulás
aktív tag
fejlesztek így naphosszat tesztelek (mondjuk akkor tolt is)
hír olvasás (sok)
Web böngészés
telefonálás
ha utazom és nem vezetek filmet nézek
zene
játék (ezt ritkán)
Gchat folyamatosanErőssén használom így nem csoda az egy nap, de amikor nem töltöm napközben akkor is ha reggel 100%-al indulok el este 6-7 körül még 35%on vagyok...
-
Sherkulás
aktív tag
Az ucso lányege az akart lenni hogy One S klasszisokkal jobb
Az enyém szürke, eddig nem tapasztaltam kopást, pedig normálisan használom. (a fóliákat alapból leszedtem, eladni úgysem fogom).Játékok: Need For Speed és GTA ami most fenn van. Ezek nagyon hasítanak, hiba nélkül.
-
Sherkulás
aktív tag
Pár nap használat után egy pár észrevétel:
iPhopne 4 32G-ről váltottam és nem bántam meg
- Forma: gyönyörű, illik a kézbe aki eddig látta csak huhogott
- Élethű színek a fehér és a fekete gyönyörűen mély
- Vettem pár vasizzasztó játékot de nem tudtam megterhelni a telefont
- Fejlesztőként külön öröm a fejlesztői beállítások, mutatja a processzor terhelést, melegedést, memória terhelést on screen ha be van kapcsolta a lehetőség
- felület mindenhol gyorsan és stabilan fut
- Külön tetszik bár ez sense dolog, hogy a tab-os felületeken be tudom állítani milyen tabo-ok milyen sorrendbe legyenek
- Akku nálam egy nap, de én durván használom, szóval ez nálam nem mérvadó. Melóban, kocsiban, otthon mindenhol van egy kábel amire csatlakozhatok
- Eddig egyik mobilon se voltam megelégedve a video chat-el (még a iOS facetime se jött be) de ez minden szoftvernél tökéletes és szép a videókép.
- Mozizás, na ebben van tapasztalatom. 2,5 óra repülőúton iPhonnal kifolyt már a szemem. 4,3 azért már jó méret és felíratok is szépen olvashatóak (mondjuk éljen MX player ugyebár)
- Egy Wifi észrevétel, veszettül gyorsan felveszi a kapcsolatot a routerekkel. Azért tünt fel mert eddigi telefonoknál nálam ez néha türelem-játék volt (iPhone a Cisco routeremre 3sec ez kevesebb mint 1 sec szerintem)
-Böngészés gyors, Zoomlás után nagyon gyorsan újra rendezi a szöveget.
- utós mód szemet káráztató, minden helyén egy bökés és látom amit kellgy dolog nem tetszik csak de apróság. A 16GB azt pontosan 9,63GB
és ugyebár nem bővíthető... de meg lehet szokni.
Egymás mellé raktuk egy SGS2-vel, bár az papíron nagyobb ugyebár de közel azonos hatást keltettek. ÉS a színek azért One S-e köröket vertek rá..
Ha valakinek kérdése van bátran...
-
Sherkulás
aktív tag
Nekem is szürke van
Valóban hímes tojás effekt, kétszer csúszott ki a kezemből de szerencsére a reflexem rendben van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest