- Androidos tablet topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
nikilauda #5862 üzenetére
azert nem lettel "okosabb", mert tokeletes telefon nincs, es van amiben az egyik, van amiben a masik jobb.
leirtam kb., hogy melyik miben jobb, vagy rosszabb, igy a szamodra fontossagi sorrend alapjan talan lehet donteni.
mondjuk, ha a kamera csak egy gyuszunyivel jobb lenne a one-ban, akkor egyertelmuen tudnam ajanlani a topic temajaban szereplo telefon a masikkal szemben.
egyebkent lehet bennem van a hiba es csak nekem nem sikerultek a tavolibb kepek.
a kovetkezo dilemma, hogy tudom, hogy te is samsungos voltal, es lehet az amoled neked is jobban tetszik, foleg ugy, hogy az eddigi legjobb oled megjelenito.
one-ban viszont a szoftver pazar, nekem nagyon tetszik, minden kezre all! (megj.: hasonlit a miui-ra...nekem)
ahogy ma mar ezen temaban masnak is irtam: a dontes a te kezedben van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Energiaital topic
- Androidos tablet topic
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- sziku69: Szólánc.
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Silvercrest Rajztábla
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest