Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
válasz
kirkri
üzenetére
Nem vettem annyiért. Anyukám Lg L70-ébe vettem 16 gigás SD-t nyaralás előtt hoyg feltegyek rá GPS-t, és nem értettem miért nem engedi másolni sehogy. Mire rájöttem hogy a buzernyák KitKat tiltja. És a szerencsétlen 2 gigás belső memóriára kellett másolni amiből már csak 400 MB volt szabad, Hát nagyszerü!!!
(#31775) s3nsitivity "Nem baromság" szövegére írtam hogy IGEN IS BAROMSÁG! Nem is értem hogy ennyire leszarja midenki ezt a dolgot... mer ez egy nagyon nagy idiótaság volt a google részéről. Én itt mindenkinek dicsérem az androidot erre behoznak egy olyan korlátozást mint a béna iPhonosok. Azért veszek Androidot mert sokkal szabadabb mint az a fogyatékos Iphone gyerek telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Packeta
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen monitort vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Programozás topic
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest