Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Asztrofotózás
- Nyomtató topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
33as
senior tag
Sziasztok topiklakók, csatlakozom hozzátok egy Hero-val!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
33as
senior tag
válasz szrobi66 #1701 üzenetére
Szia nem is fog, én sem találtam! De utánna néztem a dolognak és kiderült hogy csak 1.6 os rommal megy, a hero meg 1.5-ös van.
De én leszedtem "alternatív" helyről:
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
-
33as
senior tag
válasz hanati1 #1743 üzenetére
class6-os kártya csak akkor kell, hogy ha ext2 patriciót akarsz létrehozni a kártyán.
Ha nem akkor untig elég a class4- es is szerintem .MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
33as
senior tag
válasz -FreaK- #1750 üzenetére
Külön kell feltenni! De egyébbként ugyanolyan signed.zip fájl mint a teljes rom csak kisebb méretű.
Én mondjuk lexartam az eredeti rádióval használom.MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
33as
senior tag
válasz Szafi77 #1753 üzenetére
Szerintem csak "erősen" ajánlja, de én nem tapasztaltam eltérést a két rádió között.
(Ja már cseréltem többször romot azért mondom)
[ Szerkesztve ]
-
-
33as
senior tag
válasz -FreaK- #1774 üzenetére
Igen, de figyelj oda nagyon (én majdnem elbaxtam az elsönél) ja és neked ez a kettő fájl kell a boldogsághoz:
cm-hero-recovery.img és a flashrec-20090815.apk
[ Szerkesztve ]
-
33as
senior tag
-
33as
senior tag
válasz -FreaK- #1778 üzenetére
Látom nem lesz egyszerű menet!
Első kérdés milyen kártyád van?
Második kérdés leformáztad?Egyébbként azt mondják jó sokszor kell próbálkozni....Hajrá
[ Szerkesztve ]
-
-
33as
senior tag
válasz predakon #1820 üzenetére
Dehogy kell...... alapban az új rommal tökéletesen funkcionál. Csak mi szeretünk egy kicsit belebújni a lelkébe is!
-
33as
senior tag
"alapállapotán túllépni meredek mutatvány"
Na ezen a kijelentésen azért egy kicsit vitatkoznék veled, hidd el jailbreak-ni jóval könnyebb mint goldcard-ni androidon!
-
33as
senior tag
Egy kis OFF:
Ma délelőtt nyomkodtam az egyik haverom Samsung Galaxy Spica-át konkrétan egy FOS (halkan mondom nehogy meghallják a Samsung topikban) lassú volt lassan reagált pedig 800-as prockóval van szerelve. Nem értem!
Feltettem rá az Open Home alkalmazást meg néhány skint hozzá, attól meg még jobban belassult.[ Szerkesztve ]
-
33as
senior tag
válasz T0rnad0 #1851 üzenetére
Szia, azt a fajta tokot én is nézegettem egy darabig, de aztán megláttam egy Bugatti tokot az eBay-en! Igaz hogy belebújós de egyből megtetszett!
-
33as
senior tag
Szia Kingston-t tudom ajánlani mellesleg a hero-is szereti! A sebesség osztálya meg oda van írva a kártyára is Class4, Class6.
A goldcardhoz Class4-es is elég, de ha kiakarod rakni a progikat kártyára akkor feltétlen Class6-os kell !Szerintem meg felesleges a Hero-n kirakni az app könyvtárat a kártyára, mivel van elég hely a rom-ban. De persze te tudod.
-
33as
senior tag
Jó kis útmutatót csináltál, így legalább érthető a kezdöknek is!
Off:
halkan megjegyzem, hogy most nem leszek egy darabig sajnos, sielni megyek Franciahonba a francba.MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
33as
senior tag
ÁÁÁ...... tegnap mit szívtam az új Teknologis 1.91 es kernel felrakásával!
Ugye letöltöttem a frisstést kártyára raktam, recovery-be belépek elindul (kb: 5 másodperc alatt megvolt). Újraindítom a telót, eddig semmi gond indítanám kigyomlálás szempontjából a Root explorert FC-vel kilép mondom fasza.... hát akkor veszem észre teljesen elszállt a Root jogosultságom a teló felett! (tanulság ne karácsonykor kezdj neki telót basztatni)
Teljesen újra kelet raknom az egész telót!
-
33as
senior tag
Na feldobtam a telóra a [Hik@Ri_2.1.0_0 romot, egyenlöre nézegetem!
[ Szerkesztve ]
-
33as
senior tag
válasz szrobi66 #2585 üzenetére
Megy mindegyiken Hero (1.5) Spica (1.5) Hero (2.1 Hikari) romokkkal hibátlanul megy! Már írtam Péternek tegnap én basztam el!
Itt a a link a letöltéshez: Katt ide
[ Szerkesztve ]
-
33as
senior tag
Akit érdekel egy tuti progi: Katt ide
-
-
33as
senior tag
Szia nekem nem volt rajta semmi! Igaz nekem kártyafüggetlen a Hero!
Ha akarsz rakj rá fóliát nem árt, mondjuk nekem nincs rajta semmi, de én mindig tokban hordom!MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
33as
senior tag
-
33as
senior tag
válasz -FreaK- #2669 üzenetére
Ezt csináld meg még vele: lowmemorykiller
Gyárilag 25 mega szabad hely alatt kezdi bezárni a progikat, de persze ezt meg lehet változtatni! Csak át kell írni a minfree értékét!
Most nekem 50 mega körül kezd takarítani!Ja, itt van az én módosított fájlom: Katt ide
-
33as
senior tag
válasz szrobi66 #2690 üzenetére
Persze minden romcserénél meg kell, mivel az új rom felülírja a régit! Azt hiszem az enyém 50 mega alatt zárja a progikat be.
Más: Az Igo tényleg lassan reagál az érintésre de nem érdekel ha jól fut egyébként!
-
-
33as
senior tag
Sziasztok eladóvá vált a Herom Katt ide
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így készül egy Earfun headset
- Elite: Dangerous
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest