Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szimpatikus a Buddha-szobor.

Nem az ember szaktudását vontam kétségbe. Vagyis ha ő írta az egészet, akkor igen.
Bár nekem ebből azért nem derült ki, hogy ő írta volna egyedül. Sőt, úgy emlékszem, arról volt szó annak idején, hogy 2-3 ember írta, elküldték a kódot, aztán a kernelfejlesztők meg várták, hogy majd jelentkeznek, válaszolnak a javítási kérelmekre, egyszóval egyszóval karbantartanak. Már a kódkipenderítés határán voltak, amikor újrajelentkeztek. Na, gondolom ez volt, lett Srinivasan.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár nekem ebből azért nem derült ki, hogy ő írta volna egyedül. Sőt, úgy emlékszem, arról volt szó annak idején, hogy 2-3 ember írta, elküldték a kódot, aztán a kernelfejlesztők meg várták, hogy majd jelentkeznek, válaszolnak a javítási kérelmekre, egyszóval egyszóval karbantartanak. Már a kódkipenderítés határán voltak, amikor újrajelentkeztek. Na, gondolom ez volt, lett Srinivasan.