Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
1dude
senior tag
válasz Dragon3000 #447 üzenetére
Semmi. Eddig is "UP TO" volt mindegyik.
-
1dude
senior tag
válasz PCProfessor #398 üzenetére
2020-as Eternal mondjuk annyira nem régi. Középkategóriás HW -en is megvan a 4k 120fps és nem is néz ki rosszul. Lehet normálisan is fejleszteni.
-
1dude
senior tag
válasz Aprósólyom #354 üzenetére
Beszéltek erről is, de nem tudom mi a igaz belőle. Mondjuk egy még meg nem jelent termékről van szó, lehet ez bios hiba vagy egyéb probléma is. Majd megjelenés után okosabbak leszünk.
A rosszabbik forgatókönyv meg valahogy igy fog kinézni :
-
1dude
senior tag
válasz Komplikato #334 üzenetére
Nem hasonlitottam hozzá. Az teljesen más témához ment.
-
1dude
senior tag
válasz S_x96x_S #235 üzenetére
> Se PCI-E 5.0-ás VGA, se PCI-E 5.0 SSD nem fog kelleni a belátható jövőben.
ha nem hiszel benne, akkor nem kell adaptálni .. egy merevlemezes winchester is sok mindenre elég manapság ..
de mindig van olyan csoport ..
akik korán adaptálják a technikai újdonságokat
.. és lényegében ők elő-finanszirozzák a fejlesztést ..Vagy ha úgy döntenek a VGA gyártók, hogy elengedik az x16 -ot majd az x8 -at is
[ Szerkesztve ]
-
1dude
senior tag
válasz Dragon3000 #231 üzenetére
Az egész sorozat ilyen, kezdve a noti CPUk -tól.
-
1dude
senior tag
válasz Dragon3000 #216 üzenetére
Egy szálon adott feladat elvégzése. Adott feladat lehet bármi, pl 1 pálya Doom -ból. De linkeltek lejebb konkrét játékokat is. De nem ragozom ezt tovább. Az Alder egy kazán és kész. Majd kiderül, milyen lesz a következő Intel és AMD széria.
-
1dude
senior tag
válasz Dragon3000 #214 üzenetére
-
1dude
senior tag
Ott % -ban volt az FPS növekedés, mivel játékokról volt szó, Nvidia kártyával mérve (RTX 3090Ti). És még mindig adott platform bővitéséről volt szó, nem platform cseréről. Meg is látszik amúgy a fogyasztásán, mibe kerül az, hogy pariban legyen vele. De nyugodtan hozzon az Intel egy ütős CPU -t, pl a i5 - 13500 -ra kiváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
-
1dude
senior tag
válasz Dragon3000 #202 üzenetére
K -s CPU -t nem veszek, teljesen felesleges. Első érdekes Intel CPU számomra az i5 - 13500 lesz. IT -ben meg eleve nem vásárolok visszafelé.
#203 Create
Nekem a CL40 -el sincs bajom. Az alacsony CL rajongóknak van DDR2 forgalomban CL5 -el.
#206 Frozen
FPS -ről volt szó, be is volt linkelve.
[ Szerkesztve ]
-
1dude
senior tag
válasz Dragon3000 #199 üzenetére
Én új platformot már nem vennék DDR5 nélkül. 6-7 évre szoktam gépet venni. 12es gen Intelt meg alapból nem vennék, majd az újat.
Régebbi lapoknál nem tudom, amúgy itt van a teszt.[ Szerkesztve ]
-
1dude
senior tag
válasz Dragon3000 #197 üzenetére
1440p -nél is megvan még. 4k -nál már valóban nincs. De az alap feltevés az volt, hogy adott a platform, amiben egy 2000es Ryzen van. Ha meg ki kell cserélni a fél gépet, akár Intelre, akár az új Ryzenekre, az nem ennyibe fog kerülni. Aki meg nem használja ki, az a 2000es Ryzent sem fogja lecserélni addig, amig el nem romlik a gép.
-
1dude
senior tag
válasz Dragon3000 #193 üzenetére
Megéri a felárat. Átlagban 15% -ot gyorsulnak a játékok, vannak ahol 35-40% -ot is. Ennyit meg nem fogsz +150€ VGA árból gyorsulni.
#195 Chaser
A meló részét én is irtam, mondat 2. fele.
-
1dude
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest