- Apple notebookok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Stabilizál a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
Jogos persze. De pl engem a mozgáskövetéses, szobában mászkálgatás nem is nagyon érdekel. A Kinect sem fogott meg, egyszer nem használtam, pedig volt Xbox 360-am, kettő is.
Engem a fotal VR érdekel elsősorban. kontroller kézbe, majd azzal mászkálok, a headset meg a hardver dolgozzon közben és hitesse el, hogy ott vagyok és ahol.
Nekem autós cuccokhoz kellene elsősorban, de azért az sem lesz ám rossz, ha majd lesz 4K-s panel, adott esetben még könnyebb VR headsetekkel, mert akkor a saját hatalmas mozivásznadon, akár 2D-ben játszani vagy filmezni is hatalmas élmény lehet. (A lényeg, hogy a sört nem szabad lerakni film közben.)
Úgy dicsérem ezt a vasat, hogy közben nincs is PS4-em. , és az elmúlt két évben inkább PC-n játszottam.
Most agyalok egy PS4 Pro-n... Nem bánnám, ha a The Last Guardian kurva jó review-eket kapna, az meg tudna győzni, akkor már megérné a vas a többi pótlásra váró exkluzív miatt is... (Pl Uncvharted első három része megvolt PS3-ason), de a 4. ugye még nem, a The Last of Us anno kimaradt Xbox360-ra váltás miatt, meg mittudomén.steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
unrealnoise
senior tag
Mivan? És szerinted vesz bárki pár képnézegetés miatt 4k-s 8k-s panelt, vagy VR szemcsit?
Amúgy nem tudom mit tudnak itt egyesek, de olyanoktól, akik kipróbálták már mind a hármat, azt olvasom, hogy bizony ez a legkényelmesebb, legkönnyebb, és bizony használni is ezt a legjobb.
A fov kicsit kisebb, mint a PC tesók esetén, a pixelesség az alacsonyabb felbontás ellenére nem nagyon jön át!
Ennyi pénzért ez teljesen jó. Alig várom, hogy kijöjjön a GT rész vagy a pCARS 2 Pro-ra, aztán VR-ban csapathassa az ember... Leszarom, ha kicsit pixeles lesz, mert azzal szemben olyan élményt ad, ami eddig egészen elképzelhetetlen volt egy mezei játékos számára...
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Diablo IV
- Apple notebookok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest