Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Én ddr2-t raktam volna rá, 1 gigabájtnyit, az az igazi fan edition, aki azt megveszi, az valódi ATi fan.
-
Puma K
nagyúr
Fini kártya. csak az a hűtés vajon elbírja-e majd július-augusztus táján is vagy felmelegszik olyan szintre hogy tojást lehet rajta sütni... Palit 9800GT vagy min van ilyen hűtés talán
-
-
lsc
nagyúr
A 4830-on hasonló hűtés van, pl az msi tuninggal sem az a melegedős fajta és csendesnek mondják . A vrm hűtés elég termetes, a ramok is kaptak bordát . 210-es dollárral számolva is 34650-be kerül, ami kb. a 4850 ára lehet nálunk adókkal . Egy tesztet azért én is megnéznék róla, de akár jó is lehet . A venti meg szabályozható 2 vezetéken is, volt már rá példa, pl a sapphire 4830 att-vel és rivával is szabályozható ..
-
Hát ez olyan... olyan... olyan kék lett...
-
ProEvoFan
nagyúr
azta...205dollár jujj de kevés
ha nem 230ft lenne a dollár még örülnék is -
A Club3D 4670-en pont ugyanilyen hűtő van... szerintem hatékony és nem hangos, bár legnagyobb terhelés mellett sem megy 50% fölé a venti sebessége.
-
Ijk
nagyúr
Szerintem több értelme lenne gyárilag kiadni egy AC accelero+12-es ventivel. Mondjuk 3k-val többe kerülne a kártya, de még a legforróbb kánikulában se menne 60 °C fölé, ráadásul a leghalkabb opció. Egyetlen hátránya, hogy nem mindenkinek fér el, de akkor az majd nem olyat vesz.
-
Egzee
őstag
Jó... Ha 40ropi lesz az 512-es veszek egyet... Erre csak én nem látok lehetőséget???
-
zed1983
őstag
Sztem jól néz ki!
-
kariad
senior tag
1 GB-os fedélzeti memóriával és külön űrkompal is beszerezhető lesz!
-
Balux
tag
Miért nem dívik az az egyszer elkezdett szerintem nagyon jó trend, hogy a nyák hátuljára pakolják a melegedő alkatrészeket?
-
^Clown
addikt
Kéne egy teszt róla, hogy tudjuk, ez a hűtés elégséges-e. Amúgy nekem tetszik
-
Gregorius
őstag
És a "fan" edition után majd jön a "fanless" edition?
Néha szoktam magamban azon kuncogni, hogy a kedves marketingeseket mennyi fantáziával áldotta meg az ég... -
v.tom
őstag
Az eredeti 4870-en nem igazán a gpu melegedése okozta a gondot, hanem a VRM melegedése. Itt nem valami meggyőző az a pár tücsökpöcs borda. Bár ki tudja. Lehet, hogy ez már módosított verzió.
-
Oliverda
félisten
Hát azért ennél az IceQ4 fényévekkel igényesebb és valószínűleg hatékonyabb/csendesebb is. Arról nem is beszélve hogy az zsákban viszi ki a házból a meleget.
-
PH-User
addikt
Nekem tetszik, ő is lehet az utód.
-
O_L_I
őstag
Ahogy elnézem a képet a fordulatszám szabályozás felejtő. (Sőt még a kijelzés is....)
Sőt még a PWM-es cstlakozót is lecserélték
(Sapphire TOXIC-on legalább átalakító van VF900 végén és úgy megy rá a PWN-es csatira... ) -
stiggy
tag
2 tápcsatlakozó
?
-
KrAt
veterán
Ilyen kevés hőt termel, hogy ilyen kicsi hűtés elég rá?
-
Stiky
senior tag
"...egy kék LED-del világító ventilátor..."
Jájj -
LonGleY
veterán
Mókuskereket soha! Még a legjobb mókuskerék is értelmetlen,
sivító gyötrelem. Ez a venti méretében pedig nem sokban tér el tőle.Bazinagy (passzív) hűtőt és 12 centit ventit minden kártyára!
Anélkül nincs értelme a felsőkategóriának. Miért nem lehet hűtő nélkül kapni?! -
fatal`
titán
Nem tetszik
Biztos, hogy forró lesz, a kártyákhoz képest a HIS féle FAN edition mindig is mókuskereket kapott. Volt szerencsém x1650pro FANhoz, nagyon forró volt. De megleshetitek a 2600XT-ken lévő mókuskereket is. ICEQ rulz
-
HERR Z
veterán
ez a nyák a value 4850/4830 nyákja(és hűtője) az lett felpimpelve h bírja a 4870-et
a hűtő meg minden csak nem hangos, volt szerencsém hallani, teljesen rendbe volt, nem giga+zalman féle szopás....hőfokot sajna nemtok,az nem érdekelt -
No-kia
addikt
érdekes, sztem csúnya, de miért nem piros?
-
Skizz
addikt
Gigabyte & Zalman sztájl... senkinek sem ajánlom.
-
DigitXT
félisten
Az IceQ nem volt jó?
(Nem tűnik valami meggyőzőnek ez a hűtés.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A csendes hűtéssel felszerelt kártya 512 MB-os és 1 GB-os változatban is kapható lesz.
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest