Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
válasz
Szten Márs #110 üzenetére
Pedig sajnos így van. Hogyha tudom milyen magosat akarok, akkor azt a srácot kell hívnom a nagykerben, aki kimondottan velünk foglakozik, és akkor ő utánajár nekem, hogy milyen magos van nekik raktáron, ha nekem épp nincs olyan ami kéne. És akkor igyekszem minél hamarabb beszerezni, mert vannak páran - de tényleg csak páran - akik tudják hogy nekik mi is kell. De sajnos nem nagyon tudunk vele mitcsinálni. De hát ez van.
[Szerkesztve] -
Zotya84
őstag
válasz
Szten Márs #105 üzenetére
Mivel mi, eladók is úgy kapjuk, hogy 3200+, oszt kész, ezért nem nagyon lehet hozzászólni, hogy ez melyik is, de én legalább annyit meg tudok tenni, hogy a kupakon levő adatok alapján meg tudom keresni, annyira nem vagyok elveszve.
Reméljük M2-n egy kicsit egyértelműbb lesz... -
Zotya84
őstag
válasz
anjani182 #98 üzenetére
No offense, de neked meg azt miért kell lenézni, aki nem teheti meg hogy 3-4 havonta cseréljen gépet? Én annak örülök ha 2évente összejön. Épp ezért fogok MOST VÁLTANI 939re - igaz X2 4400+ra.
Én össz ennyit fűznék hozzá, de jó volna ha nem offolnátok (-nánk) szét a topicot. -
Zotya84
őstag
Én örülök, hogy kijött az új foglalat.
Így legalább megéri majd Socket A-ról váltanom 939 X2re, mert remélhetőleg leesik az ára.
Egyébként meg kiváncsi leszek mit mutat majd fel az M2.
''Ami olcsó, nem biztos, hogy sz@r!'''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Windows 11
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Filmvilág
- Acer notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest