- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forrmell.enn
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
tocsa
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan #2 üzenetére
Ha ennyire belemerülünk a számmisztikába, akkor szerintem a kérdésedre is megvan a válasz: R400 alapján 400W. :DDD
-
Zsox2
csendes tag
ÉLJEN,ÉLJEN!!!!!!!
Csak így tovább,hajrá ATI.Semmi értelme elsietni a dolgot a'la FX.
Lassan de biztosan.Csak arra leszek kíváncsi,hogy,hogy fogják megoldani a hűtését.
Én maradok a S3-nál.:DD -
Power
senior tag
Nem DDR3, hanme GDR3 ami nem ugyanaz.
Pixel Shaderek 3.0 lesz benne, de ez is a DX9 része. -
Elrood
őstag
Szerintem a DDR3 kicsit erős. Ha kapható lesz egyáltalán, biztos nagyon magas lesz az ára.
DDR2 szerintem 2004-ben már elfogadható lesz. Hogy miért? Ekkor jelenik meg a DDR2-t használó csipkészletek az Intel CPU alá. Ha Athlon64 jól fog menni, akkor az alá is. -
bazs
aktív tag
Ha az nVidia kémei, vagy hivatalos Ati források is megerősítik ezeket a híreket, akkor az nVidida nem fog várni és akár félkész cuccal is kijön.
-
bdav
őstag
DX10: ... az a 3.0-s pixel shader (asszem az volt a cikkbe) gyanús nekem. mertha az lesz, akkor kell is valami progi ami a vidikártya meg a game között futkos (directX). de a mostaniban nincs 3.0-s pixelshader, viszont ezek a cuccok cca. 1 éven belül megjelennek (ennyit arról hogy lassul a tempo :DD
-
Zsiba
senior tag
Ez azt jelenti, hogy jövő tavaszig stabilak maradnak az árak..., hiszen mi nyomná azt le????
-
PaladiN
aktív tag
Én azt találom furcsának hogy régen vhogy egyértelměbb volt hogy melyik kártya mit tud, és a legjobb kérdése sem volt ennyire vitatott. Mindengyik kártyát be lehetett sorolni vhova. Vagy csak én emléxem rosszul? :O
Ezzel szemben ma szinte tökmindegy hogy melyiket veszed a kategórián belül mert sokkal többet számít hogy milyen egyéb eszközök, zsugák vannak a gépedben mint a graf kártya hovatartozása.
Most tenném hozzá hogy sztem ma radeont kell venni, de akárhogyis legyen én nem látok egetverô különbségeket a két cég között. Méecce: egetverô! :t -
Fr4G
aktív tag
Ez meg már DDR3... najo :))
-
TomLion
tag
Az, hogy kicsit fölösleges ez a rohanás, még belefér, hiszen a fejlődést nem lehet megállítani, de szerintem az nVidia nv30 körüli kapkodása csak árt. A felhasználók érdeke a jó és olcsó VGA, de az Fx csak hullámkeltésre volt jó. Ha 2004-re kialakulna egy stabil kis piaci verseny, hasonló képességű kártyákkal, jól megírt driverekkel, nyomott árakkal :), az lenne a szuper!
-
Incognito
senior tag
Van benne valami. Nagyon elszaladt a ló alattuk. Egyre másra jönnek ki a gyorsabbnál gyorsabb (vagy éppen lassabb) kártyák. Nekem még mindíg egy asus gef2-es titánom van. Eddig még tökéletesen megfelelt (nem mintha sokat játszanék :-()
-
GhanBuri Ghan
őstag
Erdekes, mennyire egyutt mozog az ATi es az nVidia szamozasa (R400, nV40).
Kivancsi vagyok, az R400-ra epulo cuccoknak mekkora lesz a fogyasztasa...
(amugy, ja, tolem most mar keshetnek, ha mar megvettem az uj kartyat, legyen nagyobb a szavatossaga :) ) -
TomLion
tag
Éppen ideje lassítani kicsit. Semmi szükség rá, hogy az ATI is elkezdjen kapkodni, és félig kész cuccokat kihozni. Lásd NV30-35 ''evolúció''...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest