Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nics elotte uveglap /szerencsere, en nem szeretem, habar hx95-on nem volt rossz, de hinayott rola sok minden ami tszeretk pl. mgassgallitas, amugy Laci irja mar a teszet nala pihet ket hetig, Ot bombazzatok/
amugy hozza aszt akepminoseget amit ma elvarunk /elvarok szoval folotteb korrekt es meg gyors is/
amugy pont a samsung pva-orol meslegetemmostanabn hogy ojan szeplagy kepuk van mint egy jo ips-nek /ez nalam mar nagy dicseret/ a auo sokkal technokratabb... /hogy eszt mopst hogy ertem, magam sem tom meg kelnezni:- ))))/
970p-nekmg lasasn itt az ideje...
udv
neduddki -
csigaba
csendes tag
neduddki, a 970p-nek milyen boritasu a kepernyoje? Probaltam boltokban keresni, hogy megnezzem, de nem sikerult. Nekem a hx95 nagyon tetszett (nem sokat adok az altalanos fikazasra a forumban), de sajna a 970p-t nem sikerult eloben megnezni. Valahogy a Sonyknak az uvegboritas es persze a panel is, eleg szep kepet kolcsonoz. A tesztekbol a samsung ezen panelja mar eleg jonak tunik es gyors is, de nekem fontos lenne, hogy szepek legyenek a szinei. Eleg az officeban egesz nap bamulni ezeket a fako TN-es, business szagu monitorokat.
En amugy egyetertek egy korabbi hozzaszoloval, hogy meg kell nezni eloben a monitort es utana megvenni mindenkinek azt ami neki tetszik (es persze amire penze van - jo eizora nekem nincs). Eddig en nem talaltam sonynal szebb szinekkel rendelkezot, de ha biztatsz egy kicsit a 970p mellett, akkor utanajarok es megnezem.
koszi -
-
aDM|RaL^
őstag
Sonybuzi vagyok, nekem tetszenek, mint allat.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Mar egyszer leirtam, de meg gyeszer: Votl szerencsem a korabban emlegetett hx95-ho znehany orara ,es valoban korrekt volt a kepmiosege, es meg a desig is ehetobb votl mint a altalban a 95-osoknel, DE eppen a 970p 214T valtas korneyken votl ott az a dog, es azok mellet nem mondanam hogy huuuuuuuuu de szar a tobbienk a kepe, a sony-na meg isteni...ott voltak azok nagyon egyrakason. ha ki kene vejjiket emelni akkor a 214t- emelnem ki es nem csak a +2coll miattt
a tv-kehz meg annyit, hogy mindig is crt hivo voltam /es msot jo nehany lcd-sem valtoztatta velmenyem/ es oleg soxor vegignesztem a kinalalott es mig dvd forrasbol valoban szep volt a szony-k kepe /DE NEM kiemelkedobb mint valaha; tomson, pana, samsung vonalon a tobbi /addig tv-adasoknal egyenletes kisse valtozo hattereknel majdnem mintha szepen fotosodott volna.
ha kiemelkedott akarok latni akkor bizony fejet kell hajtali a Loewe elott /ero gyun eszemeb lattatok az araikat??? agesz elviselhetoek:- )))/
udv
neduddki
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Szerintem nem kevertél.
A ''hevesen'' talán egy kissé túlzás, de tény, hogy az utóbbi esztendőkben egy kissé negatív kép alakult ki bennem a Sony-ról. (Most nem is jövök azzal, hogy: bezzeg régebben, még a rendszerváltozás hajnalán, micsoda jó kis Sony TV-k voltak és volt nekem is.) Mintha megállt volna a fejlődés.
De a ''gyűlölő'' kifejezés biztosan túl erős, már csak azért is, mert nem szoktam egyik céget sem gyűlölni. (Na jó, vannak szolgáltatók, akiket igen, de az más tészta)
Annál is inkább nem, mert már a második típusú Sony-Ericsson telefonom van, ráadásul mindegyikből, mindig mindjárt kettő. (Kell az asszonynak is.)
-
Den
veterán
hát nekem egy fontos paramétere van egy kijelzőnek: a képe. Ebben pedig az általam látott sony x-black, x-brite kijelzők űberek voltak
a sony gyűlölő kép azért alakult ki benrem mert minden sony tv-s sony kijelzős topicban, hevesen osztlod a sony kijelzőket tv-ket, és a véleményed ellent mond az én eddigi személyes tapasztalataimnak. de ha neadjisten véletlenül összekevertelek vkivel,akkor utólag is elnézésed kérem -
Racecam
nagyúr
Uhh...ez fájt. Meg az előző is!
Nem vagyok sem hivatalos, sem félhivatalos, de még magán Sony gyűlölő sem. Sajnálom, hogy ez a vélemény alakult ki benned. Még csak azt sem lehet mondani, hogy nem fogalmaztam visszafogotan.
A HX95S típusú monitor most volt nálunk (nem nálam) ezért arról most nem is mondok semmit, majd Lacix29 leírja milyennek látta.
Engem nagyon könnyű meggyőzni, még csak nem is kell, hogy ''térhatású, holografikus'' legyen az a kijelző, elég, ha egyszerűen csak - paramétereiben - átlag feletti. Nem a marketingesek álltal megállmodott paramétereiben, hanem a valóságban.
u.i.: Csúnya MODERÁTOR bácsi! -
Den
veterán
biztos nem láttál még x-black monitort. nem tn+film... és a sony már akkor azt nyomta mikor más még csak tn+ filmet ( kevés kivételtől eltekintbe)
a hírben szereplő meg egy olcsó kategóriás cucc, nyilván van ettől jobb (sonyban is)
persze ez nem fog megyőzni téged tudom, lehretne ezu térhatású holografikus kijelző is akkor is szar lenne mert sony, ugye? -
neduddki
nagyúr
HI!
A hx95-nel tenyleg osszehoztakegy klorrek kepminoseget, de az rt kicist a mai elvarasok alatt, magyarul ha ittenkezenkozon mozogna akkor hangosan anayzna mindneki hogy mennyire szar... jatekben haatozottan rossz, de hat nem arra van:- ))) kicsit sajnalom a magassagalitas meg a pivot hianayt ezwert bukott ki pont ma egy szallitasbol... a 193p+ lett az esejesebb
amugy nem rossz az ubveg az elejen /magyarul nem ront:- )))/, de ne kejjen cipelni:- )))
udv
neduddki -
Racecam
nagyúr
Jó rendben, használd továbbra is nagy megelégedéssel!
Bocsánat, de én csak a többiekkel összehasonlítva mondtam, bár pont azt ami neked van még nem láttam. De azt azért vagy elhiszed Nekem, vagy nem, de a Sony TFT-k - hangsúlyozom - sajnos, nem tartoznak a legjobbak közé. Ezt tapasztalatból is mondom, de megerősítik - ahogy már mondtam a külföldi tesztek is. Nyilván, amikor csak egy monitort látsz, nincs vele semmi baj, de ha összehasonlítanád, lehet, hogy megváltozna a véleményed. Természetesen ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy használhatatlan lenne, vagy ilyesmi, csupán annyit, hogy van nála jobb választás.
És még valami. Nincsenek igazán eget rengető különbségek a TN+Film paneles monitorok között, amit - persze szubjektíven - úgy szoktam megfogalmazni, hogy tizenkettő, egy tucat. Összességében tartom magam ahhoz, hogy a Sony-nak, még nem sikerült maradandót alkotni a TFT LCD megjelenítők téren. Könnyen lehet, hogy ebben közrejátszik az is, hogy nem gyárt TFT paneleket, csak vásárol. Talán ez megváltozik, hiszen nemrég sikerült megszereznie a hányatott sorsú IDTech-et. Lehet, hogy ezekkel az IPS panelekkel nagyobb sikere lesz. Ráadásul lehet, hogy pont a - néhány évvel ezelőtt még elképzelhetetlen -, Samsungal kötött egyre szorosabb együttműködés fogja kihúzni a bajból.
De azért ne nevess ki. -
Phoenix23
csendes tag
Ez a különbség egy mániákus számitógépes emberke, és egy szürke felhasználó között ... Ámbár kár itt bármit is mondani és ''harcolni'' a VÉLEMÉNYEMMEL, mert a sok számitógépes emberke, úgyis mindent és mindig jobban tud
Noh téma részemről lezárva. Azt használtok amit akartok, teljesen hidegen hagy, ez is meg a további hozzászólások ... ßye
-
Phoenix23
csendes tag
khm
Szoval aszondja ''még véleményt se mondtam''. Érdekes fogalomzavarba szenvedsz
Vicces olyan emberekkel ''beszélgetni'' továbbra is akik hallomásbol VÉLEMÉNYT formálnak és ÁLLÁSPONTOT alakitanak ki valamiröl. Az meg hogy mi a 23 a nikkben? He Te ilyenekkel foglalkozol korán reggel az elég vicces dolog
Na téma lezárva részemröl, nekem továbbra is megfelel ez a monitorom (Miért fontos hány TFT-m volt elötte amugy?
) Másik választ még mindig nem kaptam egy otthoni szürke felhasználonak miért lenne gyenge a Sony monitor ... Dehát fikázni kell
-
Phoenix23
csendes tag
Itt van elöttem a teszt kb. fél éve ... Erröl ennyit. Másik. Ujra kérdem mire használod a TFT monitorod?
Ha megmondod 1 otthoni felhasználo aki játszik, netezik és filmet néz rajta mit kivánhat többet 1 ilyen monitornál nyertél ... Ne haragudj de sz...ok a tesztekre. Az győz meg amit én használok ...
-
Racecam
nagyúr
válasz
Phoenix23 #11 üzenetére
Azért egy kicsit nyugodj meg. Sajnos a Sony egyelőre nem alkotott maradandót a TFT-k területén. Ahogy az utóbbi időben a megjelenítők területén úgyszintén nem. Ezek tények. De ha nekem nem hiszel javaslom, hogy olvasgass külföldi teszteket, látni fogod, hogy nem csak most találom ki.
[Szerkesztve] -
Phoenix23
csendes tag
Ugye nem zavar ha kiröhöglek? Továbbra is nulla saját tapasztalatod, csak a sok ''hozzáértö'' szavak, amik a füledbe jutva rögtön eltemették a Sony-t ... Továbbra is vicces és szánalmas. Nem tudom 1 otthoni felhasználo akinek a játékok is gyönyörüen mennek és minden egyébnek megfelel az mit kivánhat többet?
Vagy Te ilyen ''azért is lefikázom mert olyan kedvem van '' srác vagy?
Azért megtapsollak, és továbbra is élj a hallomásaidból
-
cousin333
addikt
Tn filmhez képest egész jó a kontraszt (de akkor is Tn marad
). Ami meg a ''design''-ját illeti, hááát... kinek mi jön be. Szerintem ritka bénán néz(nek) ki. Olyan, mintha valaki házilag eléheggesztett volna egy keretet, mert korábban folyton orra bukott neki...
-
Phoenix23
csendes tag
Az a legjobb mikor emberkék hallomásból itélik, hogy ''ugy hallottam a Sony-k rosszak'' Ennél viccesebb és szánalmasabb dolog kevés van szó mi szó. Nekem 19 colos X-Black-es monitor van egy féléve. Kifogástalanul müködik, soha semmi baja sem volt. Minden játéknál profi minöség profi megjelenités ... De persze van aki az ''ugy hallottam a Sony full szar és nem jo'' dumákra ad. Biztos neki van igaza ...
-
neduddki
nagyúr
HI!
De kibaltazottan jo hogy a HX95 nem ez a design:- )))
udv
neduddki -
Sefter
veterán
Én eddig csak rosszat hallottam a Sony tftkről....
-
erdoke
titán
Nem teljesen egyértelmű a megadott paraméterekből, hogy ezek milyen panellel készülnek. Az áruk alapján viszont egyértelműen TN+filmnek tűnik. Tévednék?
-
Alvin_ti4200
félisten
Nem is drága a 19-es egy Sony moncsihoz képest. Jól néznek ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- SSD kibeszélő
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Freemail
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest