Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zabla
aktív tag
kell hozzá
Bővebben: linkSomewhere between Jesus dying on the Cross and a giant bunny hiding eggs, there seems to be a gap of information.
-
L3zl13
nagyúr
válasz dokesz007 #21 üzenetére
Philips kutatásokban marha jó. Senki sem vitatta soha.
Az meg hogy OEM beszállító nem feltétlenül ajánlólevél.
Ettől függetlenül élből elutasítani nem szép dolog. Csak ha valamivel megjárta az ember, akkor inkább kerüli a továbbiakban. (Philips CD írók közül többhöz is volt szerencsém...)
Ez azonban még nem zárja ki, hogy az új DVD írói jók legyenek.Aki hülye, haljon meg!
-
zLegolas
őstag
A gyári töküres CD/DVD-n is marha sok adat van, max te nem látod. A gyártó azonosítója, a megengedett írási sebesség, meg mittomén.
Ha meg megírtad, rákerül még x adat, amit megint csak nem tudsz olvasni alapból.
Pld. dátum, az írószoftver azonosítója, az író egyedi (!!!) azonosítója, stb...
Szal olyan nincs, hogy a police előtt letagadod, hogy ezt pedíg nem te írtad, ha náluk van a CD író is...
Winfo$ alat asszem van valami CDR-ID vagy ilyesmi progi, az kiír egy-két ilyen adatot...Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zax
tag
Nem tudom, mi a jó ebben a LightScribe-ban. A égetett kép csak ''fekete-fehér'' lesz, ráadásul a média is drága. Én inkább maradok a hagyományos cd/dvd nyomtatásnál. Olcsóbb és ráadásul színes.
R.I.P. Pentium 4
-
dokesz007
aktív tag
Nem tudom sokan miért fujjolják a philpset, sokan nem is tudják h más márkanév alatt futó termékeket sok esetben a philips fejlesztettki ill a kutatásokat ő végezte csak a licence-t eladta jó pénzért....
Biztos vannak ebből is szutykok, de tessék mondani melyik márkának nincs rossz szériája, nincs az a gyártó a számtek iparban akinek minden terméke No.1
Így aztán csípőből elutasítani valamit...Ilyen a soltek is, volt ilyen lapom és tökéletesen ment évekig...---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---
-
erdoke
titán
A BenQ a Philips-szel boronálta össze az optikai meghajtókat, ma úgy hívják őket, hogy BPDS (BenQ-Philips Data Storage). Ugyanez az író BenQ márkanéven a 1625-ös sotozatszámot viseli.
A mai állás szerint nem igazán jobb vétel egy Pio 109 vagy egy NEC 3520 mint a BenQ/Philips jelenlegi írója. Persze utóbbiaknál még csak ezután jön a generációváltás.A legjobb aláírás a héten
-
Dassler
őstag
nekem speciel a design-ja teccik a Benq cuccoknak azért nem olyan rosszak azok sztem, bár nem sok dolgukhoz volt közöm. Ha jól tudom, a HP-nek is OEM beszállító. A monitorjaik nem olyan rosszak. Azt már láttam többet is müködni. Talán az optikai cuccaik Philips alapúak, de ez nem biztos, a képcsöveik meg Samsung. Persze lehet, hogy jó nagy hülyeséget írok. akkor sorry
[Szerkesztve]Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
Enclave
aktív tag
Azt nem tudja véletlenül valaki,hogy ez a lightscribe támogatás mikor kerülhet bele mondjuk a Nec,Pioneer v LG írókba? (ha vennék ilyesmit vennék)
Erdoke: az a 1620-as Benq miféle márka? Nekem vhogy nagyon ismeretlen,illetve monitornak hallottam ilyen márkát
A dvd írókról számomra mindig a Nec,Pio és Lg-k jutnak eszembeSemmi sem állandó, csak a változás.
-
747
senior tag
válasz TheVeryGuest #8 üzenetére
''Mondjuk azt nem tom hogy tudja majd az író megállapítani, hogy LightScribe compatible media van-e benne, és annak melyik oldala.''
...es ha nem kompatibilis mediat teszek bele, azt vajon honnan ismeri fel? ha nem, tesz-e benne kart?
ennek a technikai oldala engem is erdekelne. -
erdoke
titán
-
atuci
őstag
és mennyi lesz hozzá a lemez?
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
-
fanatic
aktív tag
Csak legyen már... az ára is sirály!
Ennyit a cimke nyomtatókról!Mi az? -Kicsi,zöld és háromszög alakú??? -Kicsi zöld háromszög :D
-
zLegolas
őstag
Hát, sokan sok rosszat mondottak vala a Philips írókra. Lehet, hogy szerencsés vagyok, de a közvetlen körömben 4 ilyesmiről tudok, egy CDRW 4x4x24, CDRW 4x4x32 meg két újabb Philips, a típusukat nem tudom.
Szóval az első kettő valami iszonyat mennyiségű lemezt megírt már, és a mai napig jól műxik. Az újabbak nyilván nem, olyan sokat mentek (már boldog-boldogtalannak van írója, így kevesebb léccimegírandó van), de dettó.
Én csak jót tudok a Philips-ről mondani. Pont úgy, ahogy a Sony-ról meg rosszat.
Philips videóm, TV-m, discmanem, stb.. van, véletlen, de így hozta a sors. Minden kifogástalanul megy... szerintem azért össze vannak rakva azok a cuccok.Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
TheVeryGuest
senior tag
válasz TheVeryGuest #5 üzenetére
Na, megtaláltam:
''Burn your tracks onto the data side of the disc. Flip the disc over to the label side and put it back in the drive. Burn your label by opening your favorite LightScribe-enabled label-making software and going to the CD template work area. Now you do all of your creative design work-imported pictures, copy, and artwork. When you are satisfied with what you have done, click ''print.''''
Forrás: Bővebben: link
Ja kell hozzá speckó író, média és szoftver is:
Bővebben: link
Mondjuk azt nem tom hogy tudja majd az író megállapítani, hogy LightScribe compatible media van-e benne, és annak melyik oldala.“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
janpotocki
senior tag
a címke oldalára festi a képet, vagyis fordítani kell. ez egyrészt nyersanyagfüggő, másrészt licencfüggő (!), harmadrészt nem tudom, mennyire kell valójában változtatni a hardveren
-
Balinov
titán
mintha régi yamaha írók tudtak volna a kapacitás terhére hologramot ''sütni'' a cd alsó felére.reméljük itt nem erről van szó. Azmeg hogy filipsz,nemtom baj-e? pár ismerősnek van ilyen márkáju cd,dvd írója,de nem panaszkodnak. Azis igaz,hogy amire az volt ráírva,hogy made in hungary,győr,berkenyefasor,na az egy ritka szar széria volt.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
TheVeryGuest
senior tag
Melyik a lemez elülső oldala? Most hogy lesz, az adatoldalára égetik a képet valahogy, vagy a cimkés oldalára? Ha az utóbi, akkor írás után meg kell fordítani a lemezt, amíg a grafikát rávési?
Gondolom itt nem az íróból akarják megszedni magukat majd, hanem a speckó nyerslemezekből, amikre ehhez szükség van.“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
Adrian Mole
senior tag
Hm, ez az eljárás nem inkább nyersanyagfüggő?
Illetve persze, nyilván máshogyan kell beállítani, pozícionálni az írófejet, de akkor ez nem jelentkezik élettartamban?42
-
Dassler
őstag
Teccik, és még nem is drága, amennyit el szoktak kérni néhány új dologért. Szal summa: teccik
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
Skica
őstag
Nagyon baba a tudása, csak a márkával van nekem bajom.
De a CD ''matricázás'' jól jönne..: No Comment Grp:.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- OLED TV topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest