Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Autóhifi
- Melyik tápegységet vegyem?
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Hogy ne rázza a vinyó a házat, ahhoz elég a gép aljába szerelni. Én úgy csináltam, hogy a vinyókat tartó keretet leszedtem az eredeti helyéről, szilikonlábakat ragasztottam rá (3M márkájú, fogalmam sincs, hogy eredetileg mire tervezték), és ezeken a lábakon áll a keret a vinyóval a gép aljában. Mozgatásnál vigyázni kell, de elég jól odatapad a gép aljához (nem tud elcsúszni, legfeljebb felborul, de azért elég stabil), viszont így egyáltalán nem rázza a gépet.
Köszi a javítást (Acoustic Management). -
Male
nagyúr
A ''kerregést'' le lehet halkítani, ha bekapcsolod állandóra az Acoustic Enginet-t (remélem jól írom le), mert alapban valami dinamikusra van állítva (ha csak lassan kellenek az adatok, akkor halk, ha meg nagy sebesség kell, akkor felhangosodik, mert átmenetileg kikapcsolja az Acoustic Engine-t).
Egyébként az alapzaj sokkal fontosabb szerintem, mert azért a vinyó ideje nagyrészében csak pörög fölöslegesen.
Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Autóhifi
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest