- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Canon MILC: EOS R és M topik
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Hogy ne rázza a vinyó a házat, ahhoz elég a gép aljába szerelni. Én úgy csináltam, hogy a vinyókat tartó keretet leszedtem az eredeti helyéről, szilikonlábakat ragasztottam rá (3M márkájú, fogalmam sincs, hogy eredetileg mire tervezték), és ezeken a lábakon áll a keret a vinyóval a gép aljában. Mozgatásnál vigyázni kell, de elég jól odatapad a gép aljához (nem tud elcsúszni, legfeljebb felborul, de azért elég stabil), viszont így egyáltalán nem rázza a gépet.
Köszi a javítást (Acoustic Management). -
Male
nagyúr
A ''kerregést'' le lehet halkítani, ha bekapcsolod állandóra az Acoustic Enginet-t (remélem jól írom le), mert alapban valami dinamikusra van állítva (ha csak lassan kellenek az adatok, akkor halk, ha meg nagy sebesség kell, akkor felhangosodik, mert átmenetileg kikapcsolja az Acoustic Engine-t).
Egyébként az alapzaj sokkal fontosabb szerintem, mert azért a vinyó ideje nagyrészében csak pörög fölöslegesen.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest