Hirdetés
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Hogy ne rázza a vinyó a házat, ahhoz elég a gép aljába szerelni. Én úgy csináltam, hogy a vinyókat tartó keretet leszedtem az eredeti helyéről, szilikonlábakat ragasztottam rá (3M márkájú, fogalmam sincs, hogy eredetileg mire tervezték), és ezeken a lábakon áll a keret a vinyóval a gép aljában. Mozgatásnál vigyázni kell, de elég jól odatapad a gép aljához (nem tud elcsúszni, legfeljebb felborul, de azért elég stabil), viszont így egyáltalán nem rázza a gépet.
Köszi a javítást (Acoustic Management). -
Male
nagyúr
A ''kerregést'' le lehet halkítani, ha bekapcsolod állandóra az Acoustic Enginet-t (remélem jól írom le), mert alapban valami dinamikusra van állítva (ha csak lassan kellenek az adatok, akkor halk, ha meg nagy sebesség kell, akkor felhangosodik, mert átmenetileg kikapcsolja az Acoustic Engine-t).
Egyébként az alapzaj sokkal fontosabb szerintem, mert azért a vinyó ideje nagyrészében csak pörög fölöslegesen.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple MacBook
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Új 2TB 2000GB m.2 Külső SSD, tesztelt, garancia
- Toshiba 4Tb PC300 HDD szinte új összes futás: 32 nap
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- SanDisk MicroSDXC Ultra 512GB + SD adapter eladó
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő