- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- HP notebook topic
Aktív témák
-
haver
tag
Azert varjunk azzal a nagy automatizmussal!
UHU ala tettem fel es - mint nem tamogatott distri - szukseg volt a kernel forrasara, hogy elkeszithesse a modult. Ezt meg is tette (ez sporolta meg a kernel illetve GLX 'make install'-jat). Az X configfajljat u g y a n u g y kezzel kellett atszerkeszteni, mint elotte. (nv <-> nvidia, DRI ki, GLX be).
Arra gondoltam, amikor letoltottem, hogy lesz egy install es kesz. Ehhez kepest ugyanugy kell kuzdeni :)) Na jo! nem kell a kernel es glx forrasra vadaszni. Alairom.
Udv -
Hardzsi
tag
Teljesen egyetértek. Monnyuk szerintem több probléma is felmerülhet egy usernél a ''make install'' beírását követően (vagy azelőtt), és különben is, aki desktop oprendszer ''mezei felhasználó''-ként grafikus felületen használ, annak miért kellene a telepítéseket konzolról végeznie, számára idegen fájlkezelő és szkriputasítások használatával. Külön öröm, hogy az automatikus netes frissítés is megoldott. Mindegy, hogy ez az ötlet a ''Windows Update''-ből származik-e vagy sem, ez egy hasznos fícsör. A teljes linux is megérdemelne valami hasonló ''Linux Update''-et, persze az újabb distrokat nem tanulmányoztam, mennyire megoldott náluk ez a dolog. Gondolom/remélem a SuSE 8.2 tartalmazni fog ilyesmit.
Vajon az ATI hogy áll ezen a téren? -
Genialis
aktív tag
A hírnek nem a címe a lényeg, hanem az, hogy totál automatikusan települ a driver most már linuxon is. Ez remek, mert eddig aki nem tudta beírni, hogy make install, az nem tudta telepíteni az Nvidia drivereket. És akkor a linux volt a szemét gonosz.
-
Zsiba
senior tag
Benzinem van, de kocsim nincs hozzá :)
-
Sanya
nagyúr
Csak már jönne az FX.
Aktív témák
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Nyaralás topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest