Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
polika
senior tag
Én nagyon kiváncsi lennék már egy x300-asra mer ezeket már 90nm-en gyártják biztos jó halk ventit lehet rakni rá, ha nem kerülne túl sokba simán ilyet vennék az otthoni gépembe a 4 éves radeon 7200-asom helyett...tvzéshez meg wordben való irkáláshoz és nem túl massziv RTS játékokhoz biztos jó lenne. Ha rendes árban adnák, és lehetne is kapni magyarrszágon az király lenne.
-
X800XT
csendes tag
A két legnagyobb összefogott, ez a hír lényege! :)
-
Loha
veterán
Majd jön a hír, hogy közös kampányt indít az AMD és az nVIDIA :))
-
Esmein
nagyúr
Mi is úgy vagyunk betájolva. Akkor ocsúdunk fel ha véletlen valamerre látunk egy normális mondatot írásjellel :D Én pl nagyon szuperul megértem az ilyen izéket :)
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
fLeSs
nagyúr
Ezzel sztem az Intel a PCI-E őrületet szeretné elkezdeni minél hamarabb elterjeszteni.
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
Esmein
nagyúr
A baj, hogy mi ezt nem fogjuk megérezni :D
Útközben el fog tűnni az a 30 dolcsi az tuti."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
moonman
titán
lesz itt még intel alaplap integrált x600-as videjóval :)
-
Asusfan
őstag
Jáj, mert olyan sokra mennek ezzel:)
Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI Z370 GAMING M5 Z370 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest