Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Aktív témák
-
félisten
A Sony mostantól Lite-On cuccokat ad majd el saját márkanevén, ha jól gondolom (sokszor csinálta, neki már nem éri meg fejleszteni).
while (!sleep) sheep++;
-
marcee
addikt
válasz trance-man #2 üzenetére
DVD vonalon nem tudok nyilatkozni. Egy cimbimnek 8x CDírója volt Lite-On (úgy lett, hogy mondtuk a boltban: ''Pénz nem számít, a legolcsóbat!'' és ezért az árért, ami pl. kevesebb volt mint a Teac 4x ugyanakkor, dobozos verziót kaptun 10x cd-r és egy -rw lemezzel)
Később azt halottam valahol, hogy Lite-On belseje van a Sony CD íróknak is, más azt mondta, hogy fordítva.
Egyébként a drive, egy brutál túlírástól meghülyült, utána nem volt hajlandó visszaellenőrizni a felírt anyagot nero-val, és kb. 2-2.5 év után lecserélődött, mert már sokat rontott. Bár lehet hogy csak piszkos, megvan még ha kell. :)\m/
-
L3zl13
nagyúr
Engem az érdekelne, hogy a tápot is USB-ről kapja, vagy kell neki adapter is. Az utóbbi esetben sz@r.
Aki hülye, haljon meg!
-
BobMaster
senior tag
A kép alapján elég szappantartó-műanyag kasznija van.
A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
-
csibra
tag
LiteOn külső multiformátumú DVD író ára az Osztrák metróban 178.8 EUR bruttó, nem ez a típus, ennél egy kicsit jobb (4* DVD+RW, 40* CD-R 24* CD-RW). Ennek alapján lehet tippelni az árára
-
shtml
őstag
Nem értem, miért nem lehet ezekbe az írókba picit több cache memóriát pakolni. Olyan iszonyú drága lenne a RAM? Nekem a Teac CD-írómban is 4 MB van, pedig az is burn-proof.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
trance-man
csendes tag
Nekem ilyen márkájú íróm van (LITE-ON DVDRW LDW-451S) és meg vagyok vele elégedve. Mi a véleményetek a LITE-ON írókról?
-
Agyzuzo
addikt
Kérdés, hogy a ''filigrán külső'' vajh milyen belsőt takar? :)
Szvsz a Plextor külső írója még mindig jobban néz ki (és nem csak azé' mert Plextor). :DListen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple asztali gépek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Parkside szerszám kibeszélő
- Külpolitika
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dell notebook topic
- Asszociációs játék. :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest