Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egérpad topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
Aktív témák
-
HiperG
addikt
Sztetek véletlen hogy az AMD-nél és az Intelnél is a 3200+ valamint a 3,2 Ghz-s egy mag utolsó darabja? :)
AMD-nél ezután a Clawhammer jön, Intelnél a Prescott. Mi lesz itt?
Maj' meglássuk :DD -
Versus
senior tag
Szeged jó hely lehet ha már egy hónapja van olyan proci amiért holnap is vérre menő harcot kell folytatni Pesten ! :)
Amúgy Szeged tényleg egy oázis a körülötte levő sivatagban ! :)
Szerintem az 2.4B lesz amúgy mert az én árlistámon fillére az kerül annyiba amit írtál,de ha megkérhetlek nagyon szépen megkérdezed nekem ?
Mert Pesten 2 hete ígérik ,most állítólag holnap érkezik de ilyen aki kapja marja stílusban nem lehet előre foglalni belőle! :(
A segítségedet előre is köszönöm ! -
Cefa
senior tag
Hát igen ez a 3.2 ghz-s proci + 800 mhz fsb igen igen alá fog tenni az amd-nek.
-
Mennyit fogyaszt egy ilyen proci? 80-100W körül?
-
Versus
senior tag
Egy hete az árlistákon a 2.4C 50+áfa körül jelent meg most már bruttó 50 körül van az ára.Azért ez pozitív jelenség pláne ha igaz amit mindenfelé írnak hogy irgalmatlanul jól húzható.Ugyanígy az AMD is szépen lépeget lefelé az árlistákon ,ami meg jó hír az AMD felhasználóknak.
-
tomas
tag
Jöjjön csak mihamarabb.
Érdemes várni az árak újabb átrendeződésére. -
Fiery
veterán
1) Az XP3200+-nak a vetelytarsa ez a proci (szamozas alapjan, hiszen tudvalevo, hogy a P4-3.00 es 3.06 is lenyomja az XP3200+-t)
2) A szazalekosan elhanyagolhato orajelemeles szamokban kifejezve ''jol nez ki'', 200 MHz emelest sokan ''benyelnek'' ugy, mint ''nagy elorelepest'' :)
3) A Northwood mag nem igazan birja 3.2 GHz felett, hacsak nem akarsz vizhutest es Paks II-t beuzemelni :D
4) Nincs szukseg 3.2-esnel gyorsabb procira, ugysem lenne ellenfele a piacon a nyar vegeig
Fiery -
MI van Twollahhal? Ez már a második hír a héten, amihez én szólok hozzá elsőnek. Szabadságon van? :D
-
Szerintem emelhettek volna egy kicsit többet is a frekin. Az a 140 megahertz nem valami nagy dobás, legalábbis nem biztos, hogy megér annyit, amennyivel többe kerül a 3,06-osnál. Ez olyan, mintha annak idején a 133-as PI után kiadtak volna egy 140-es procit.
Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTOK! AMD Ryzen 9 9900X processzor GARI: 2026.01.30-ig
- AMD Ryzen 3 PRO 2100GE 3.2GHz + GYÁRI HŰTŐ
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Jackson elektromos gitár
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest