Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
perla
csendes tag
Pedig szerintem ertheto volt. Azt mondtam, hogy a G5 jobb technologia, mint az x86, ennek ellenere nem olyan nepszeru, mar irtuk meg. Egyben tudomanyos szamitasra gyorsabb is. www.top500.org. Itt egyfajta benchmarkot hasznalnak (ami linearis egyenletrendszert old meg). Mas hivatalos forrast nem ismerek, de azt tudom, hogy mennyivel gyorsabbak a procik, mert probaltam. Illetve opteront nem probaltam, de eddig akarhany benchmarkot lattam, az opteron lassabb a xeonoknal sse2-ben. De majd kiprobalom azt is, hogy sajat szememmel gyozodjek meg rola.
-
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Router gondok
- OTP Bank topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- Jövedelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest