Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Raspberry Pi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
geoff
tag
Bovebb adatlap: [L]http://www.dpreview.com/news/0311/03112002kyoceras3r.asp[/L]
-
tag
''A folyamatos automatikus fókusznak köszönhetően akár sporteseményeken is problémamentesen kaphatjuk el a gyorsan mozgó témát.''
na erre befizetnék... :) -
LVXXX
tag
Amugy kyocera nem rossz marka, csak nem olyan felkapott es nem olyan gagyi, mint a hp.
Hát ez már igaz. A munkahelyemen is 6 Kyocera lézernyomtatót használunk szemben a 2 HP-vel, egyik másik nyomtató már lassan 300000 kinyomtatott lapnál tart (a Kyocera a nyomtató mozgó alkatrészeire 300000 lapos lap garanciát vállal, ilyet más gyártónál még nem találtam). -
LVXXX
tag
Itt egy hasonló a Kyocera-tól (csak át ment rajta az úthenger) kicsivel erösebb példány FineCam SL 300R. [L]http://www.kyocera.de/kyocera_n/german/news/finecam_sl300r.html[/L]
3,5 képet tud másodpercenként 2048x1536 felbontásban, amihez egy gyors SD kártya kell (Verwendung einer High-Speed SD-Karte mit einer Übertragungsrate von 10MB/Sekunde erreicht die 3,17-Megapixelkamera diese Aufnahmefrequenz selbst bei höchster Auflösung von 2048 x 1536 Pixel.) -
bLaCkDoGoNe
veterán
HP-ről én eddig jót nem hallottam.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
nap
addikt
Itt leginkabb a 3kep/masodperc, valamint a 0,07 masodperces kesleltetes a lenyeges, a tobbi adata eleg atlagosnak mondhato. A canonnak akkora kesleltetese van, hogy, ha turelmetlenebb vagyok, mar nezem, hogy miert nem fenykepez, es kozben kattan. Csomo kepem tartozik emiatt a ''mozgo vilag'' kategoriaba, valamint allatoknal rengeteg fel cica/fel kutya tipusu kepem van, mert addigra elsetaltak.
Amugy kyocera nem rossz marka, csak nem olyan felkapott es nem olyan gagyi, mint a hp.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Az a min. 17cm-es tárgytávolság makrónak igencsak soványka.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
dabadab
titán
válasz Pizzafutar #8 üzenetére
Ize, ez egy kompakt kamera, szoval az EOS kategoria alatt van, meg amugy is:
Canon EOS300: 1.5 kep/secDRM is theft
-
Pizzafutar
aktív tag
Nemazért, de ez a 3 kocka/sec egy normalis kisfilmes (pl Cannon eos) géptöl a minimum elvárható!
-
fanatic
aktív tag
Jók ezek a cuccok, de én most láttam egy cserélhető optikás digitális gépet! Vágyálom! Sajna még budai kategóriában van! Ja, a sorozatlövő funkció hiányzott róla!
Mi az? -Kicsi,zöld és háromszög alakú??? -Kicsi zöld háromszög :D
-
zax
tag
''másodpercenként képes 3,1 képet ''lőni''''
És mit kezdjek a 0,1 képpel? :)R.I.P. Pentium 4
-
Szeke
senior tag
Idiótán néz ki, de nem rossz. Kyocéráról nem sokat hallani. Sorozatlövés rulz :)
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest