- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
Aktív témák
-
McJames
senior tag
Nekik nem volt op.rendszerük, továbbá ilyet korábban nem is csináltak, ezért ''kérték el'' Mr. Pattersontól a QDOS-t (ami 8086-ra opt. CP/M alapú volt, már állítólag elegendő változtatással a jogtisztasághoz), amit később teljes egészében is megvettek. Legalábbis erről szól a fáma. Patterson később át is igazolt az M$-hez. Ezért röhögök, amikor B.G-t szidják. (Én sem szeretem, de azért amit megtett, az már túl van a szerencsén...)
-
McJames
senior tag
Parcinak:
de a véletlenekben (a számítástechnikában) a CP/M és a DOS oprendszerek közös string terminátor karaktere ($) óta nem hiszünk. Ott sem volt véletlen, Sir William ''Bill'' Gates elkommunikálta az a CP/M írójától, elindítva ezzel saját magát az ''it's an American dream come true'' típusú egyedfejlődésben.
Ez már megint leegyszerűsített és fél-igazságokat tartalmazó info, aztán azon (főleg) fiatalok, akik nem néznek utána, már akár csak sportból is elkezdenek útálni vmit vagy vkit. Tehát a fenitekről azért Mr. Pattersont is meg kellene kérdezni, illetve elsőként Mr. Kildall is nyilatozhatna (sajnos ő már csak ''meg''...), hogy a PDP-10 mennyire ''mélyen'' ihlette annak idején...
Imho Mr. Gates nem az igazság bajnoka, az tutti, de egyrészt Mr. Allen is cégtárs volt, másrészt, az vesse rá(juk) az első követ... ; pl. az is igaz, hogy az Apple megnyerte a pert a Xerox(PARC)-al szemben, de a történtekről nyilvánosságra kerültek alapján etikailag semmivel sem különbek, mint az M$.
Na ez is egy adag adat, aztán ez alapján lehet(ne) nem szeretni pl. az ATi-t is, nem? :) -
McJames
senior tag
A másik ilyen topichoz linkeltem egy cikket - ezért itt nem teszem -, amiben az alábbiakat olvastam: ...Ráadásul a Samsung éppen tegnap jelentette be, hogy még a harmadik negyedév során megkezdi 1 GHz-en üzemelő, DDR-II szabványú grafikus memóriáinak sorozatgyártását... Ez kb. július közepén volt. Egyik hírnek sem néztem komolyabban utána, de a fentiek tekintetében legalábbis megkérdőjelezhető egy-két dolog.
Szóval senki ne igyon még a medve bőrére se ATi, se nVidia szimpatizáns.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Steam topic
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 34GP950G-B - 34", Nano IPS, 3440x1440, 180Hz, G-SYNC, 1ms, HDR600 - Gari 2026.07.04. -ig -
- SAMSUNG LS32DG802SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) WQHD 240HZ GAMER Q-LED MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest