Új hozzászólás Aktív témák
-
ronaldo
őstag
ebben az a szomorú, hogy egy amcsi átlag család három hónap alatt összeszed ennyi zsét, vagy bankszámlán van nekik annyi, hogy vesznek 2-3-at
-
forumbug ;) sry
[Szerkesztve] -
gratulálok alienwarenek
drágán szakadékot
csak nekem tünt fel, hogy az amugy is memsávszélhiányos dual xeon alá ddr2/400 van pakolva?????
ez jócskán visszabarmolja szegény geforceket..... -
Taltosparipa
tag
Tessek figyelembe venni, hogy ez a gep USA ban kaphato es ott a felhasznalot kurvara nem erdekli, hogy hany dolcsi ... marmint azt a reteget akinek szol ez a gep.
Ha igy nezzuk a dolgokat meg hozza veszuk hogy ott a vevonek halvany egy fingja nincs a CPU HT-s es ez meg az. Bemegy a boltba ami neki tetszik meg a pozicioja megkivan azt megveszi es kesz csokolom.
(tapasztalat)
Hogy nalunk ez draga, igen a mi fizetesunkhoz viszonyitva igen. Mind minden nem egyedileg sk osszerakott gep. -
nap
addikt
Ez olyan, mint egy draga sportkocsi: elvinnem egy korre, de allandora nem kene.
[Szerkesztve] -
Gergello
addikt
ilyeneket azért raknak be, hogy megfájduljon a szívem?
-
LordX
veterán
válasz
janpotocki #53 üzenetére
Akkor van egy 16x-es meg egy 8x-es PCIe slot ebben a gépben.
Fizikailag meg nem is lehetne más, csak 16x-es slot, mert nem férne bele a kártya -
Keitaro
addikt
most komolyan, egy Xeon hogy fog kihajtani két 6800-ast...?
nyomhatják a szűrőket az egekbe különben procilimitált lesz minden. -
L@@-Yosh
tag
kicsit régebben is volt már erről szó nagyon régi ez már .... Bővebben: link
-
Mike T.
tag
válasz
janpotocki #45 üzenetére
Szerintem a képen is látszik, hogy csak egy proc van, mivel csak egy prochelyre megy a vízhűtés. Ellenben mindkét karira is futotta belőle...
-
faster
nagyúr
válasz
janpotocki #50 üzenetére
És ezen a lapon a két PCI-e*16 csatlakozón kívül (amiről feltételezhető, hogy 2*8-as, vagy valami más butításon átesett) van más PCI-e foglalat?
-
eXodus
őstag
Ejha, 1milláért igazán rakhattak volna bele kakaóálló billenyűzetet.
-
LordX
veterán
válasz
janpotocki #45 üzenetére
Szerintem a slot alatt a fizikai slotot értették, a felhasznált chipset ugyanis csak 20 db PCIe vonalat tud. Legalább is ugyanezen chipsetre épített lapon demonstrált az nVidia, és az egyik slotba 4 db vonal volt bekötve, a másikba 16.
-
janpotocki
senior tag
megjött a válasz a cégtől: egy processzor van a gépben, viszont két PCI Express x16 slot (azaz nem kétszer x8 vagy egy x16 és egy x8).
-
faster
nagyúr
Ez a gép presztízscélokra szolgál gazdag high-tech körökben, nem az ésszerűségen van a hangsúly. A Xeon lap mindenképpen szükséges egyelőre, mert két PCI-e*16 csatlakozó a két videokártyának kell, és az még csak ilyen Intel lapokon található. A dual Xeon értelme már kétséges, főleg játékok terén, de fene tudja, a csúcs Apple G5-ök is dual procisak.
-
sharker
aktív tag
De úgy alapban nem rossz csak azért 1misi az 1 misi...
Még USAban is....Hiába leresnek ott jobban....
Ráadásul ennyiért ahogy vki mondta Applet veszek 22''TFTvel -
sharker
aktív tag
Ennyi pénzért már legyen benne aranyozott 6800 ultra....
-
jakobkacsa
senior tag
annyira nem is egyedi az a haz
valojaban egy BX-es Chieftec, amin [maganugy] izlestelen [/maganugy] optikai tuning van...
es valoban, 1M-bol jatekhoz jobban illo teljes gepet lehet osszerakni (monitorral, bizbasszal egyutt)
arra jo, hogy megmutassak, ilyen is van, es jo draga, hurra, mi vagyunk az extravagans high-end gepgyarto -
rii
nagyúr
és mire lehet használni egy ilyen konfigot ...
talám még a dual XEON-t el tudom képzelni több szálatt futattó programok esetében, de a két vid.cardnak mi értelme?
- Nagyobb grafikai számtási igény?
- Két monitort lehet rá kötni? (Egy excaliburra is lehet, némely Matroxra még 3-at is)
Az alienweare most az intergraph, és az SGI konkurenciája akar lenni? (vagy már az?) -
Gáborka
tag
válasz
janpotocki #23 üzenetére
megértem a helyzetet, ezért írtam én is, hogy kicsit össze vissza van a dolog.nemsokára megtudjuk. Köszi
-
borsi
tag
1milla. Király. Legalább jól nézne ki
-
DaSilva
senior tag
picit offtopic, de nem láttam infot arról, hogy játékoknál mi értelme van fps-ben a monitor frissítési frekije fölé menni?
-
eziskamu
addikt
Melyik videókarira kell majd kötni a monitort? Valamint ezután támogtja majd a 4 megjelenítős üzemmódot is?
-
Arhel
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #25 üzenetére
Mondj vkit akinek nem kéne..
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Csöpp-csöpp-csöpp...
Kéne nekem egy ilyen -
Sárpac
nagyúr
1.000.000 - 1.200.000 őt bizti nem adnék érte ebből már saját magad is quados geforcos 6800ultrás konfigot is kihozol!
-
janpotocki
senior tag
a nyilvánvalóan dual-proc chipset és a kép ellenére nem túl nagy meggyőződéssel javítottam két processzorra az adatot. a szövegben (a gyártó honlapján) hol egyes, hol többes számban beszélnek a processzorról, sehol sincs explicite odaírva, hogy kettő lenne, és a konfig-oldalon pedig egyértelműen ''processor'' van írva. meg van kérdezve a dolog, remélem, hamarosan választ kapunk.
-
_Volkovy_
nagyúr
Azt nem tudom,hogy egy ilyen gépet hogy lehet ilyen igénytelen fostalicska házba berakni.
Hogy az amerikai kicsköcsög erre gizduljon a lanpartin
Nem tudom feltételezni hogy egy felnőtt épeszű ember 1M-ért ilyen házzal vesz gépet. -
ciao
senior tag
feleennyíből joobb gépet lehet összerakni
-
goshawk
tag
Ennyiért inkább veszek egy Apple gépet.
-
Loretto
veterán
ejh ha ezt teletömik rammal
nem kis pénz persze. -
Gáborka
tag
itt már 6000usd-nél járunk, és ez a default, persze lehet downgradelni.
Bővebben: link
de itt is csak egy prociról esik szó, és van egy enyhén elfogult összehasonlító teszt, ott is csak egy procit említ,szvsz most ezt nem értem.
[Szerkesztve] -
DaSilva
senior tag
ennek a xeonnak mi értelme van azonkívül, hogy tízszer annyiba kerül?
-
duracell89
senior tag
hát ja, ez durva...de azért én belenyugszom, hogy Magyarországon élek
-
Monya78
veterán
Nagyon durva konfig...
-
Gáborka
tag
itt mindenki gyorsabb volt...
[Szerkesztve] -
Gáborka
tag
Hmmm 5000usd az 1MFt, persze a benne lévőktől függően.
Egyedi a ház, a két vidkarit is elfogadnám-ki nem?
Ja és a honlapon van egy fekete házikó, az nekem jobban bejön.
Az árban benne van még a Far Cry, Doom III és még egy játék, de azt nem láttam rendesen.De azért nem kevés az ára.
A képen nem úgy tűnik, mintha dual procis lenne a házban levő alaplap? Vagy csak a proci alatt lévő chipset tűnik hajszálra olyannak, mint egy procifoglalat? Mert ebben a cikkben nem volt dualról szó:'' a rendszer szíve egy intel xeon processzor'' a gyártó oldalán kettőt említenek: ''Processors
Intel® Xeon™ Processor with Hyper-Threading and EM64T Technology Up to 3.6GHz, 800MHz FSB, 1MB full-speed Level 2 Cache '' az intel szintén dual chipsetként tartja nyilván az alaplapon használtat: E7525 . -
csudri
őstag
Megelőztél!
Bizony-bizony! A képen látható gép, tutira dual-Xeon lappal van szerelve! Akkor most mi van?
(viszont végre egy gép, amin teljes pompájában futtaható a Doom3. Ugyanis Carmack azt nyilatkozta, hogy az Ultra (vagy mit tudom én milyen) detail-hez 512megányi videomemo kell. Na tessék itt van! Bár nem valami proli gép)
-
lanyoo
tag
A kép alapján két Xeon is van benne.
Kiváncsi vagyok hány darabot tudnak egy ilyenből eladni. -
Qorthral
őstag
Mondjuk ennyi pénzért asszem jogos igény
-
szvara
csendes tag
Nem is olyan rossz gép.
Csak a hangkártya tűnik gagyinak (nem vicc!!) Akkor tegyenek már bele oylan IGAZI hangkártyát. Mondjuk valami Creamware-t.
-
Qorthral
őstag
válasz
-=V3rthil=- #2 üzenetére
Nyílván, amennyiben megfelelő összeget ráfizetsz
-
-=V3rthil=-
őstag
Azta
Kell nekem egy ilyen gép
Szerintetek találok olyat, aki elcseréli az enyémre?
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
holy covv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Linux kezdőknek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest