- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Steam Deck
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kedvező árú Philips OLED televízió a tesztpadon
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Az a szép, hogy az iwiw leállássa miatt az origo/axelero/t-online is behalt szal mostantól együtt fognak szünetelni
Iwiwnek szervereket bővítenek.
Iwiwblog működik egyébként és itt van pár infó a leállásról: [link]
Ugyanakkor nem értem kinek mit ártott a tré, hogy ennyire szidni kell... amolyan ősrégi magyar szokás ez a javából mint a ''dögöljön meg a szomszéd tehene is!''.... eddig is a tré adta a netet nekik szal csak formaság az egész...
Reklám? A fantassszzzőlő mi volt? Na az már eléggé bele volt építve az oldalba...
Fizetős lesz?? Ez is baromság sezrintem... Ha van egy ilyen jó felületem amit naponta több mint 400ezren látogatnak nem fogom fizetőssé tenni, hogy a 99%-uk utána rá se nézzen az oldalra... elég pénz van egy kis reklámcsík bérbeadásán....
Adatok??? Ehh... mszp, fidesz hívott a mobilomon pedig nem adtam meg egyiknek sem a számom.... Spam? Eddig nem volt spam a neten? De, akkor meg?
Na mind1 csak már unom ezt a minden pocsék hozzáállást, sz.r az intek, sz.r a windows, sz.r a tré stb stb de érvek nélkül persze ahogy azt kell....
(csak egy trés mobil előfizum van mert az adsl-t röpke 6 év alatt sem építették ki de mindig azt mondták, hogy 2 hét és megyünk)
-
cortez25
senior tag
Csak annyi, hogy átmegy az oldal buzirózsaszinbe....utána tele lesz reklámmal, majd fizetős lesz, mondjuk havi 2K. Vagy ha veszel 1-évre ADSL-t t-onlinétól 2-hónap ingyen IWIW...tudom...hidd el.
-
misu
senior tag
Hy!
Pár hónapja az iwiw totyikban (is)leírtam, hogy szerintem ez egy ingyenes adatszolgáltatás.....azon felül, majd telenyomja az oldalt reklámmal a kedves üzemeltető, és mennek a reklámok mailben is és a spamek...
De hát minek is ugatok bele...nem is reg.-m oda..
By3! -
[link]
Képzeld el, nálam eddig az utóbbi másfél-két nap tapasztalata alapján nem a Huawei s nem is a Tré-xxx volt a hibás a sok szakadásért...
Az utcáról bejövő telefondrót csatiját(megzöldült rézdrótok stb.) tettem rendbe! Azóta nem szakadt a netem! Még jó, hogy eszembe jutott, hogy a falon is van egy csati, nem csak a padláson, ahol leosztottam a vonalat. Úgyhogy én most barátságban vagyok a Huawei-jel! -
cornfake
aktív tag
a lenyeg h legalabb annyira ne mukodjon mint az elozo tulajoknal
mint pl most -
paramparya
őstag
Én alapból nem adok meg túl sok adatot az ilyen helyeken, nem akarok én ismerkedni.. Aki ismer, az úgyis tudja, ha nem, akkor megkérdezi, másnak semmi köze hozzá. Az pedig végképp' nem zavar, ha a születési időmből, lakhelyemből és a kisállatom nevéből statisztikát csinálnak...
-
engusz
veterán
válasz
#64791808 #18 üzenetére
''...egyszóval minden a T-Online rendelkezésére állHAT.''
És lassan majd áll is. Figyeljétek meg, kis idő múlva bővül majd az adatlap. Mobiltelefonod, internet előfizetésed, stb... :-) Marha jó kis statisztikát lehet a sok-sok adatból készíteni, amit a T csapat szinte mindegyik cégénél fel tud majd használni. Ha tudsz róla, ha nem. -
lesaux
veterán
Valaki fikázóbajnok próbálja már meg körülírni saját szavaival, hogy miért olyan nagy baj az iwiw eladása.
A T-csoport eddig is tudta a telefonszámodat, címedet, esetleg a mobilszámodat, e-mail címedet. A kapcsolati hálót bármelyik regisztrált tag megnézhette, lementhette, ha akarta.
A spam ellen lehet védekezni hivatalos módon ([link]), illetve kedvésbé elegáns, de hatásos, ha kreálsz egy szabályt és blokkolod az adott címről érkező spamet, vagy ha gonosz vagy, visszapattintod.
Ha valami nagyon mocskos dolgot csinálna a T-csoport az adataiddal, akkor írásban kéred, hogy távolítsanak el az adatbázisból. Kötelességük.
De amúgy tényleg nem értem, mi ez a para. Mit tudnak csinálni? -
Invoker
tag
SZVSZ ahelyett hogy vásárolgatnak, igazán fordíthatnának némi erőforrást a netszolgáltatásuk stabilizálására. Haveromnak van hogy pár percenként szakad a nete, de főleg esténként full instabil... nap közbenvalahogy használhatóbb, stabilab az egész... Ez nem túl vicces, ha még ráadásul CS-zünk is akkor még kevésbe.
A vicces az, hogy reaper666 kollega 11 hónapot várt erre a csodáraT-OFFline
-
ALI_G
veterán
undormány innentől kezdve...T-IWIW....pf...
Tudom, hogy mekkora túlterheltség volt az iwiw-en, na de értettem miért. És tudtam, hogy kis idővel de kicserélik v. beraknak új servereket, hisz ez az ő érdekük is. Erre meg eladják. Igaz jó pénzt kaptak érte.
Bár ez nagyon hasnolít a privatizációhoz. A lényeg, hogy midnent eladunk külföldnek. Nehogy már vmi is magyar kézben maradjon. -
válasz
macilaci78 #27 üzenetére
kár hogy ez skypehoz nem jó....
az lenne frankó, ha lenne olyan ami a skypot és az msn-t egyben tudná kezelni! -
dbius
veterán
Hát, nem t'om, hogy örüljünk, vagy sírjunk... Asszem mindkettő egy kicsit... attól függ, honnan nézzük... egyenlőre nagyon nem örülök neki...
-
macilaci78
nagyúr
[link] - lehet játszadozni... (free version...)
Igen, megvannak nekem is adva az adataim, de ''nem látható'' státuszban, vagyis ecceri júzer nem láthatja, de ettől még lazán ott van a T-Online birtokában. Valahogy unszimpatikus ez a szituáció. Csak egyetlen kéretlen spamet, vagy akármit kapjak, ami elvezet a T-Online-hoz, vagy a T-iWiW -hez és írok egy levelet valamelyik szervhez, pl a fogyasztóvédelmi egyesülethez, hogy én nem ezekkel a feltételekkel reggeltem, és semmilyen módosulásról nem értesítettek... -
sbazsi
veterán
A mintegy 640 ezer felhasználó közül többen amiatt aggódnak, hogy a szájt által tárolt személyes adataik a T-Online tulajdonába kerülve ellenőrizetlenül kerülnek felhasználására, továbbadásra, illetve többen azt is sérelmezik, hogy a tulajdonosváltás hirtelen, bármiféle értesítés nélkül történt meg.
[link] -
Bernardo20
őstag
no comment..
-
sbazsi
veterán
''Ez az első és az utolsó üzenetem amit minden ismerősömnek írok.
Mit sokan értesültetek róla, a héten megvette a T-Online az iwiw-et.
Nem kívánom a kapcsolataimmal gazdagítani őket, így a regisztrációm mai nappal törlöm.''
Ezt kaptam. -
törölt tag
válasz
#51736960 #13 üzenetére
A Magyar Telekom nem viccból vette meg az iwiwet, tehát invesztálni fog a gépparkba, ergo a szolgáltatás minősége javulni fog, számomra ez egyértelmű. Az már kevésbé, hogy a reklámokkal mi lesz.
Engem inkább az aggaszt, hogy az összes személyes adatom, a kapcsolati hálózatom, a leveleim, egyszóval minden a T-Online rendelkezésére állHAT. Nem mondom, hogy vissza fog élni vele, de igenis megvan rá a lehetősége, adatvédelmi törvény ide, ombudsmani állásfoglalás oda. Módjában áll megtenni.
Hogyismondjam... hümm... értitek. -
törölt tag
Jellemzően linux alatt vannak megdöbbentően célratörő, profi multiprotokoll kliensek, de windows platformra is van már jópár kellemesen használható példány. (de szép mondat...)
Tehát amit írtál, az valamennyire áthidalható, de ide nincs kliens, ezek website-ok, tehát ezzel semmit nem tucc kezdeni. Sajnos. -
törölt tag
Most ez egy T-fikázó topik? Egyébként én is rókázok a ''nagy T''-től (talán az undorító stratégia és a reklámjaik miatt), de azt el kell ismerni, hogy a szolgáltatásaik általában minőségiek.
Nem hiszem hogy szarabb lesz az iwiw ha hozzányúlnak, hiszen lássuk be, az iwiw elég fos a jelenlegi állapotában: kurva lassú, és tele van idióta apróhirdetéssel, amiket többnyire nem is magánszemélyek, hanem egyszemélyes gagyibéték adnak fel... -
PrinczA
őstag
ááááááá, bukott ugy, amihet a Tré hozzányul
-
Petya25
őstag
Nem semmi pénzt kaptak ezért ha valóban annyi volt az ár.
Véleményem szerint a felhasználók száma ezután is növekedni fog, mégha nem is az őszi ütemben. A konkurens oldal a Myvip csak simán egy koppintás, nem is lesz annyira sikeres (ráadásul sokkal gyökerebb a kezelése), a további követők pedig mégkevésbé lesznek azok. Ha az iWiW végre újra engedné a meghívókat pl havi 1db talán elég is lenne, akkor nem lenne kérdéses a további siker. Én sok régi, elfeledet ismerőst találtam rajta és szeretnék is még, ezért az esetleges reklámcsíkok sem zavarnának. -
Calibos
addikt
nem tudom mennyi embernek volt papíron tulajdoni érdekeltsége , de nem jártak rosszul mert akkor adták el, amikkor a csúcsponton volt.
-
törölt tag
Nos, szvsz ETTŐL a perctől szart nem érnek a hazai ilyen kontakt oldalak.
1., Az első és legnépszerűbb, az iWiW már Tré-izé lett, idő kérdése a magentásodás és a szarrá reklámosodás.
2., Másik n darab ilyen site lett elérhető, ahová ész nélkül regelnek az emberek, ma 34 más kontakt oldalakra való meghívót kaptam. Értelmét veszíti az egész, mert ennek pont az lenne az értelme, hogy az ÖSSZES ismerős EGY helyen. A fene fogja nyílvántartani, hogy a Géza az iWiW-en van, a János varacskosdiszno.com-on a harmadik meg a fene tudja hol...
3., A népszerűség szvsz elérte a csúcsát, innentől jön a reklámáradat és a spamek, innentől csak usercsökkenés lesz, szerintem.
Mert a profit, a profit, a profit... -
Calibos
addikt
pénz beszél, kutya ugat
-
Úgy kell neki. (Mindkettőnek, megérdemlik egymást.)
-
kraftxld
félisten
Legalább nem lesz gond a szerver oldali résszel
-
orbano
félisten
Undorító
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Horgász topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- trek81 károsultjai
- Kedvező árú Philips OLED televízió a tesztpadon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest