Új hozzászólás Aktív témák

• updog

őstag

válasz Danex #99 üzenetére

"Amúgy aki élelmes volt az simán jól kijött az egész bánya történetből... "

Utáljuk is őket :D Komolyan, amúgy egy tudathasadás ez a fórum, a bestbuy topicban a gyerekneklettvó'na-userek ölnek azért ha valaki beírja hogy megvette az xy terméket, és ment is apróra, kriptonisztánban meg az az élelmes aki így csinál ;] :DDD
    "Aki pedig netán szabadidőben még bányásztatta is a gépét már ingyen van a kártyája."

Utólag már tudjuk. Aki jó számokat húzott be a lottón, mondhatja: heti 200 forintot megért hogy 40 évig mindig feladtam a szelvényt, látod most milliárdos vagyok. :U Komolyan, nézegetem néha pl. a Kraken, meg Binance dashboardot (aztak.. mindenit, a troll tájékozódni próbál? Ugye-ugye). Bárki ide meri írni hogy a végtelen közül 1-1 shitcoin (de akár a BTC vagy ETH), csak úgy +/- 10% pontossággal, hol lesz év végéig? :o Vagy - ahogy én mint Móricka elképzelem - mindegyikbe önti mindenki a pénzét, aztán hátha felfelé megy és nem lefelé?

+szokták mondani, hogy alapvetően szabad világban élünk, mindenki csinálhat amit akar, amíg azzal nem árt jelentősen másoknak. Az hogy valaki kibányássza a csúcsvideókártyája (vagy itt: csúcsprocija) árát (tehát jó esetben először 0-ra jön ki, mielőtt még profitja lenne), mindezt úgy hogy közben 100%-on járatja éjjel-nappal, az jelentős kárt okoz, ugye onnantól kezdve hogy az áramnak jönnie kell valahonnan, de ugye az a párszáz watt eléggé melegíti a közvetlen környezetet is, ami miatt neadjisten (főleg nyáron) meg plusz klímáznak is mellette. A piactorzításról ne is beszéljünk, mert jönnek a hisztizik a gémer mélységű ellenérvek :DDD

Új hozzászólás Aktív témák