Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Zeneszerkesztő és DJ topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
"Amúgy aki élelmes volt az simán jól kijött az egész bánya történetből... "
Utáljuk is őket
Komolyan, amúgy egy tudathasadás ez a fórum, a bestbuy topicban a gyerekneklettvó'na-userek ölnek azért ha valaki beírja hogy megvette az xy terméket, és ment is apróra, kriptonisztánban meg az az élelmes aki így csinál
"Aki pedig netán szabadidőben még bányásztatta is a gépét már ingyen van a kártyája."Utólag már tudjuk. Aki jó számokat húzott be a lottón, mondhatja: heti 200 forintot megért hogy 40 évig mindig feladtam a szelvényt, látod most milliárdos vagyok.
Komolyan, nézegetem néha pl. a Kraken, meg Binance dashboardot (aztak.. mindenit, a troll tájékozódni próbál? Ugye-ugye). Bárki ide meri írni hogy a végtelen közül 1-1 shitcoin (de akár a BTC vagy ETH), csak úgy +/- 10% pontossággal, hol lesz év végéig?
Vagy - ahogy én mint Móricka elképzelem - mindegyikbe önti mindenki a pénzét, aztán hátha felfelé megy és nem lefelé?
+szokták mondani, hogy alapvetően szabad világban élünk, mindenki csinálhat amit akar, amíg azzal nem árt jelentősen másoknak. Az hogy valaki kibányássza a csúcsvideókártyája (vagy itt: csúcsprocija) árát (tehát jó esetben először 0-ra jön ki, mielőtt még profitja lenne), mindezt úgy hogy közben 100%-on járatja éjjel-nappal, az jelentős kárt okoz, ugye onnantól kezdve hogy az áramnak jönnie kell valahonnan, de ugye az a párszáz watt eléggé melegíti a közvetlen környezetet is, ami miatt neadjisten (főleg nyáron) meg plusz klímáznak is mellette. A piactorzításról ne is beszéljünk, mert jönnek a hisztizik a gémer mélységű ellenérvek
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Konteó topic
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest