Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
Én eddig ssh sebezhetőségről tudtam. Akkor az ssl-volt és én tudtam rosszul vagya kettőnek van köze egymáshoz?
-
ZCoyote
őstag
Nem értem ezeket az xp-s reinstallokat. Kb. 3-4 éves xp-k mennek nálam hibátlanul, tele mindenféle programmal, játékkal stb.
Akkor sikerült kifektettem mikor még kisérletezős kedvemben voltam és egy third-party szoftver registry pucoló funkcióját használtam, na azt nem kellett volna. Egyébként azt is helyre lehetett volna hozni de nem volt kedvem böndzsölni és inkább újraraktam az egészet.
Ugyanígy a linux-al. Mikor totál kezdőként nekiálltam túrni a rendszert akkor sikerült elhasaltatnom.
Mindkét eset user error volt és nem az oprendszerek hibája.Mindenki használja a neki tetsző, jobban kézreálló oprendszert és legyen boldog vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Windows 7
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest