- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falcon75
tag
válasz SunMount3r #5 üzenetére
Szia. Sajnos nekem csak firmware frissítés után lesz elérhető a hdr. Gigabyte alaplapon intel hd 620 as integrált videokártya van a gépben....
-
Fred23
nagyúr
Már települ is; aztán jöhet egy régi Tomb Raider kipróbálásként. Remélem, nem lesznek képi hibák most!
-
sb
veterán
válasz SunMount3r #8 üzenetére
Simán csak összevissza írnak. Mondom, ez volt a 3D-vel is anno az Atomoknál. Spec szerint tudta, utána kikerült a specből, de tudta, majd szerintem ma már nem támogatják.
HEVC-ről se volt biztos infó user tesztek nélkül. -
TaMat89
csendes tag
válasz SunMount3r #5 üzenetére
Érdekes a két link amit küldtél.
Az első szerint Apollo Lake támogatott (Pentium® and Celeron® Processors with Intel® HD Graphics 500/505), a második szerint nem -
sb
veterán
válasz SunMount3r #3 üzenetére
Ja. Múltkor is volt vmi cikk, hogy a Celeron/Pentium kiesett talán vmi HDR támogatásból... vagy vmi decode-ból? szerk: Ja, igen, figyelmetlen voltam. Írod is, hogy HDR.
Anno a G3900-at is úgy vettem meg, hogy tud main10-et legalább hibrid módban aztán kiderült, hogy az 510 (de még az 515 sem, pedig az 24 EU-s) nem ugyanazt tudja mint az i3-as 530. Papíron meg semmi különbség, specekben sem.
Ez elég gáz.
Nem beszélve a 3D megnyírbálásáról is...[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
This driver enables the Microsoft Windows® 10 Fall Creators Update, thereby providing support for users to experience
HDR playback & streaming on systems with Intel® UHD Graphics 620 and Intel® HD Graphics 620 or better-> [link]7th Gen Intel Core processor platforms (formerly codenamed Kaby Lake) is the first
Intel integrated graphics platform to support HDR. -> [link] -
TaMat89
csendes tag
válasz SunMount3r #3 üzenetére
Apollo Lake is támogatott, arra lehet viszonylag olcsó HTPC-t építeni. Nem kell core modelleket választani.
-
SunMount3r
nagyúr
A HDR miatt bármilyen alap-konfigos HTPC-ben van értelme.
Sőt inkább mára már annak kellene alapnak lennie, hogy a legolcsóbb IGP-s procikban is alap legyen a HDR támogatás, ne csak a core modellekben. Szerintem egy (a mostani minimum) 7gen i3 is túlzás, csak HTPC célra (árában főleg).
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Mondjuk ezen játékok alatt nem tudom ki használ HD Graphics-t - már akinek még egy HDR megjelítőre is futtja támogatott CPU mellett.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Bandi995
aktív tag
Fantasztikus, s még mindig ott a kérdés, hol az a combos hardver ami miatt ennek bármilyen logikus indoka van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest