- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerbaudhu
tag
Kinek mi éri meg. Nekem nincs se netbookom, se iPadem, valszeg nem is lesz, de "bohóckodtam" már netbookon, bár azt én inkább kínszenvedésnek írnám le, amire a jelenlegi netbook hardverek egy win7 alatt képesek. Az viszont szerintem sokaknak sokat megér, hogy egy eszköz kezelése folyamatos mosolyt csal az arcára (ezt tényleg lehet ez alapján bohóckodásnak hívni). Akiknek a grafikai effektek, a sima működés nem számítanak, nyilván nem fogják értékelni az ilyesmit, és persze ha darabokra szedjük az iPadet, akkor az is kiderül, hogy kb 50e Ft értékű alkatrész van benne. De azt az ilyen számolgatók valahogy sosem veszik figyelembe, hogy a hardevr és a szoftver kifejlesztése, annak az optimalizálása (és jelenleg az Apple ebben verhetetlen), a gyártás költségei mind rárakódnak. Biztos vagyok benne, hogy nagy a haszna az Apple-nek, de valahogy a műanyag konkurensek legalább ennyibe kerülnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest