Új hozzászólás Aktív témák
-
-
De még mindig nem értelmezed, amit írtam. Azt írtam, mérnökként elérhető a 1300 dollár, akár kezdőként is. És még csak azt sem, hogy mindegyik, azt meg pláne nem, hogy minden mérnök kezdőként. Olyan dolgot magyarázol meg nekem, amit nem írtam.
Egy normális mérnök egy idő után eléri a 360 ezres fizut, az infósok, villamosok, gépészek akár kezdőként is. Mégis, mi a gond ezzel? Hogyan írjam, hogy ne akarj mást belemagyarázni?
-
MCGaiwer
addikt
felesleges ilyet nézni. ez egyrészt országos, másrészt meg átlag.
Nem azt mondtam, hogy mindenki annyit fog keresni, hanem hogy aki jó, simán keres itthon is annyit. Nekem egy ismerősöm se 270ezres bruttóval kezdet gépészmérnökként (arról nem is beszélve, hogy ez szerintem bsc-től számol, egy normális mérnök meg msc-vel kezdődik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest