- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kohi
tag
és ebből lett a csokoládé
akarom mondani Air
-
danielh2
tag
Pontosan így van. Én most nyár végén vettem note-t, és azért nem csaptam le egy használtan 2,5 év garral jó áron árult felspécizett X60-ra mert nem volt benne ODD (másik kérdés h asztali helyett is használnám, és ahhoz hosszú távon kicsi a 12")
Végül egy 14"-es ODD-s Thinkpad lett és 1 hónap után feltettem az ODD-t a polcra, most meg már árulom is, mert hamarosan UB aksi fog a helyére kerülni. Ha ritkán kell, van külső.
All in all, sztem senki ne féljen ODD nélküli laptopot venni, különösen ha nem asztali helyett veszi (ha igen akkor +külső), az élet bebizonyítja h tényleg nincs rá szükség (én se hittem el, de tényleg így van) -
WN31RD
addikt
Több mint 3 éve használok beépített optikai meghajtó nélküli subnotebookot (ThinkPad X), és soha nem hiányzott az ODD. Annyira rettentően ritkán van rá szükségem, hogy arra tényleg elég a külső, és általában kifejezetten előny, hogy nem pazaroltak erre súlyt, helyet.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
dr faustus #8 üzenetére
De az necces ha hurcolni kell a meghajtót a mini sub noti mellé
Olyan benyelős kéne mint a MAC BOOK ba
-
geoff
tag
Örülnék, ha meglépnék a hírben szereplő lépést. Lenne már január
-
xedos
addikt
Na végre... már egy ideje erre vártam...
Kíváncsi leszek a paraméterekre és az árakra!
Szerintem 400K körül lesz az alap, a csúcs SSD meghajtós meg vagy 600K !!!! -
Mr.Grincs
veterán
Azért én nagyon nem örülök neki, hogy kiveszik a meghajtókat a notikból. Mindig szüksége van rá az embernek szerintem. Kiírni ezt azt. Igaz hogy a minőségük sem olyan mint az asztali gépes dvd írók, meg a gyorsaságuk sem az igazi. Az akksi meg egy olyan dolog szerintem, amin tudnak csiszolni, mindig nagyobb és nagyobb teljesítményű akksikat fognak gyártani, hogy mi felhasználók meg legyünk vele elégedve. Én is tervezem egy MAC BOOK vásárlását, az áruk nem annyira megnyerő de a minőség odaát van.
-
sghc_toma
senior tag
Eddig is volt olyan megoldás amiböl ki lehetett venni az optikai drive-ot és floppy-t vagy pótaksit lehetett illeszteni a helyére, de amiböl tervezéskor kihagyták és gazdálkodtak a helyével abból nem sokat ismerek.
ibm X széria, hp nc4xxx széria
a hírrel kapcsolatban: annyiszor volt már szó 13-as macbook pro-ról, kíváncsi vagyok, most tényleg lesz-e..
-
gliskard
senior tag
na végre valaki kiveszi az optikait a notiból! Személy szerint elég ritkán használom az optikai egységet, lévén hogy van vezetékes és vezeték nélküli háló na meg ott a külsö 2,5 hdd.
Eddig is volt olyan megoldás amiböl ki lehetett venni az optikai drive-ot és floppy-t vagy pótaksit lehetett illeszteni a helyére, de amiböl tervezéskor kihagyták és gazdálkodtak a helyével abból nem sokat ismerek.
Elég vicces, hogy szinte egy-két kiegészitötöl eltekintve az apple gépei "szabványos" pc notik, mindezek ellenére tudnak mind design, mind szolgáltatásban jobbat csinálni (szubjektiv vélemény) mint a többi gyártó. Arról nem is beszélve, hogy valószinüleg éppen az egyikkel gyártatja és szerelteti össze öket. -
Treb
tag
Az árakon is zsugorithatna h az átlag felhasználonak is alternativa lehessen!!
Amugy respect! -
Gordiann
őstag
Optikai meghajtó elhagyását nem tartom jó ötletnek.... bár ki tudja...lehet, hogy fölösleges úton-útfélen dvd-zni...
-
shteer
titán
örömmel várjuk őket
2 éves korában szeretném egy ilyenre csodára cserélni a notim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Bennfentesek szerint az Apple januárban végre piacra dobja a régóta készülő, 13,3 hüvelykes kijelzővel ellátott profi gépet.
- Milyen program, ami...?
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Xbox Series X|S
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest