- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
A Butleri Dzsihad története nekem is nagyon tetszett. Főleg az, hogy nem volt unalmas a sok szál, ráadásul ez több generáción át ívelő történet is nagyon jól működött. Az meg külön élmény volt, hogy itt a Harkonnenek nem voltak gonoszak.
Plusz Erasmus nálam azóta elsőszámú robot karakter, olyan jól és hihetőre sikerült szerintem. Filmért kiált az a trilógia. -
-
Bad Pritt
félisten
Az Asimov-összes legalább ennyire szép lehet, ha nem szebb.
Nekem is tetszik ez a kezdeményezés tőlük, azt is meg tudom bocsájtani, hogy igencsak drágán adják ezeket a sci-fi klasszikusokat.
Most hogy ez tulajdonképpen teljes és már csak az újonnan megjelenő könyveket kell sorban megvenni, új projekt után néztem, de lassan újra el kell olvasnom legalább egy-két könyvet a Dűnéből, mert kezd megkopni az emlékezetem. -
Bad Pritt
félisten
Megértelek, sokan másik is így vannak vele. Valaki csak magát a Dűnét tartja olvasásra méltónak, valaki a Herbert által írt könyveket és vannak azok, akik mindent elolvasnak, ami Dűne.
A Lynch-féle filmmel nem sikerült megbarátkoznom soha, egyszerűen rövid és nincs meg az a hangulata, ami a könyvben és a tévéfilmben megvan, ráadásul a rendező is szokásához híven nagyon elengedte magát a szürreális részletek tekintetében. Mondjuk az is biztos, hogy színészek terén (Kyle MacLachlan, Sir Patrick Stewart, Max von Sydow, Jürgen Prochnow stb.) sokkal erősebb volt a '84-es film.
Az én kedvencem a II. Leto történetét elmesélő 3 könyv, főleg a Dűne Gyermekei, lebilincselő történet volt.
Melyik előzmények tetszettek jobban? A gondolkodó gépek elleni háborút elmesélő vagy a Leto Atreidesről szóló trilógia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Elektromos cigaretta 🔞
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dune: Awakening
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest