- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Az biztos, hogy szokatlan, de szerintem egész jól néz ki
-
Egészen elrettentő az fazonja,az árát ismerve még borzasztóbb.
-
Reggie0
félisten
válasz
macilaci78 #19 üzenetére
Az olimpiai aranyerem megnyeresehez a legjobb teljesitmenyt kell nyujtani. Ennek a haznak az elkeszitesehez nem hogy a legjobbat, de meg komoly teljesitmenyt sem kell.
-
törölt tag
válasz
hypno skate #10 üzenetére
- Illetve 799 dollárba kerül.
Látom, fontban már linkelték.
-
törölt tag
A fikázóknak érdemes lenne megnézni a videót, a képek nem túl előnyösek.
Nekem tetszik, pedig elég nagy előítéleteim vannak, dizájn házakkal kapcsolatban
-
Hát ilyet bárki tud csinálni, kis lemez hajtogatással, aztán ráfogjuk, hogy művészi....
Se nem praktikus, se nem szép, cserébe gondolom jó drága lesz... -
Lomha 8V
addikt
Olyan mint valami "combine" épület (régi gamerek előnyben). Bejövős.
-
Djuree
félisten
mi ez a fertelmesen randa valami?
-
lcee79
addikt
Végülis a meleg levegő felfele száll, és ebben a házban szerintem a hő biztos nem fog megrekedni
A por is ott reked meg ami full le van zárva (különben nem kellene időközönként 150 gépből kifujatnom a port)
Nem biztos hogy ez akkora hülyeség -
Reggie0
félisten
Ismeritek a mondast: Ahol szar van, ott vereb is van...
-
hypno skate
senior tag
Úgy kellett ez már, mint egy falat kenyér.
- Böszme nagy
- jó nehéz
- Jól gyűjti a port
- és még ronda is. -
Mate
nagyúr
Passzív hűtéssel egy normális házban a szoba dísze tud lenni. Nincs vele semmi gond.
Én nyilván nem venné meg, mert kegyetlen poros a lakás annak ellenére, hogy naponta porszívózok, mosok fel és törlök le mindent.
-
duc
aktív tag
Na ez nagyon állat... hűtésre is rendben van a koncepció.
-
Szatyor95
senior tag
Vérpistikék fel sem merültek bennem. Abból indultam ki, hogy egy gépház funkcionalitása az, hogy elzárja magát a gépet a külvilágtól, illetve védje azt a porosodástól valamennyire. Oké, hogy a funkcionalitás itt mellékes, de pont azt vették el ennél, ami a háznak értelmet ad. Mert az meg gondolom alap dolog, hogy nem az asztalon tároljuk az alaplapot, és a többit. Ha zárt lenne, csak annyit írtam volna, hogy szerintem ronda. A sárga Codegen vs. ez dolgot meg hagyjuk annyiban, hogy ízlés kérdése. Ha mindenképp nyitott házat akarnék, inkább választanám Ger_man fórumtárs házikóját.
-
Horbal
őstag
Érdekes egy "koncepció".
Ahogy elnézem minden csatlakozó felfelé van, baromi hülyén nézhet ki ha minden periféria hozzá van csatlakoztatva, mondjuk asztal alatt pont jó irányba jönnek ki a vezetékek csak akkor meg ki látja.
Amúgy tetszene ha nem lenne tele két perc alatt porral, lenne benne kábel menedzsment, kissé átgondoltabb lenne. A kivitelezése minőséginek tűnik. Modding alapnak viszont egészek kiváló lehet.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Harlekin77 #1 üzenetére
Igazad van, se porszűrő, se zajcsillapítás, se kábelmenedzsment. De szvsz nagyon csecse kis ház.
Passzív hűtéssel, SSD-vel, messzire egy NAS-sal... -
Daywalker
addikt
Kár lázadni. Ezek a házak dizájntermékek, nem arra valók, hogy Pistike (elnézést az Istvánoktól) ebbe rakja össze a CS-re használt gépét. Dizájntermék, ahol a kinézet előrébb való, mint a funkcionalitás. Ezért nem tömegcucc. Csúnyának semmiképp sem mondanám, inkább ezt nézegetném, mint valami besárgult Codegent.
-
Szatyor95
senior tag
Láttam már sok rondaságot, de ez mindent visz. Inkább vennék egy 20 éves, sárguló gépházat, mint ezt az ótvart. Hála az égnek, hogy limitált, legalább nem lesz divat. Remélem még így is rajtuk marad minél több.
-
Harlekin77
csendes tag
nesze semmi fizess érte vélhetőleg sokat.egy nyitott állvány amibe pakolhatók a hw komponensek.por ellen nem véd a hangok korlátlanul jönnek ki belőle.ráadásnak még bazi nagy is.értelmét nem látom de aki vesz egy ilyet az majd számoljon be a tapasztalatairól kérem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A limitált példányszámban készített házat inkább egyedi, mutatós külseje, nem praktikuss felépítése miatt fogják megvenni.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Macska topik
- Mesterséges intelligencia topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest