- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Az biztos, hogy szokatlan, de szerintem egész jól néz ki
vapebook.hu - őszinte ecigi tesztek, vaperektől vapereknek
-
veterán
Egészen elrettentő az fazonja,az árát ismerve még borzasztóbb.
duree54
-
Reggie0
félisten
válasz macilaci78 #19 üzenetére
Az olimpiai aranyerem megnyeresehez a legjobb teljesitmenyt kell nyujtani. Ennek a haznak az elkeszitesehez nem hogy a legjobbat, de meg komoly teljesitmenyt sem kell.
-
törölt tag
válasz hypno skate #10 üzenetére
- Illetve 799 dollárba kerül.
Látom, fontban már linkelték.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Igen, bárki tud ilyet csinálni egy darab kazánlemezből. Mivel csak kevesen csinálják, és még kevesebben jól, ezért a többség áhítattal lesi az eredményt.
Bárki tudna olimpiai aranyérmes sportoló lenni, mégis csak kevesen vannak.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
törölt tag
A fikázóknak érdemes lenne megnézni a videót, a képek nem túl előnyösek.
Nekem tetszik, pedig elég nagy előítéleteim vannak, dizájn házakkal kapcsolatban
-
addikt
Hát ilyet bárki tud csinálni, kis lemez hajtogatással, aztán ráfogjuk, hogy művészi....
Se nem praktikus, se nem szép, cserébe gondolom jó drága lesz...Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Lomha 8V
addikt
Olyan mint valami "combine" épület (régi gamerek előnyben). Bejövős.
-
Djuree
félisten
mi ez a fertelmesen randa valami?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
lcee79
addikt
Végülis a meleg levegő felfele száll, és ebben a házban szerintem a hő biztos nem fog megrekedni
A por is ott reked meg ami full le van zárva (különben nem kellene időközönként 150 gépből kifujatnom a port)
Nem biztos hogy ez akkora hülyeséghttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Reggie0
félisten
Ismeritek a mondast: Ahol szar van, ott vereb is van...
-
hypno skate
senior tag
Úgy kellett ez már, mint egy falat kenyér.
- Böszme nagy
- jó nehéz
- Jól gyűjti a port
- és még ronda is.A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
Mate
nagyúr
Passzív hűtéssel egy normális házban a szoba dísze tud lenni. Nincs vele semmi gond.
Én nyilván nem venné meg, mert kegyetlen poros a lakás annak ellenére, hogy naponta porszívózok, mosok fel és törlök le mindent.
-
duc
aktív tag
Na ez nagyon állat... hűtésre is rendben van a koncepció.
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
Szatyor95
senior tag
Vérpistikék fel sem merültek bennem. Abból indultam ki, hogy egy gépház funkcionalitása az, hogy elzárja magát a gépet a külvilágtól, illetve védje azt a porosodástól valamennyire. Oké, hogy a funkcionalitás itt mellékes, de pont azt vették el ennél, ami a háznak értelmet ad. Mert az meg gondolom alap dolog, hogy nem az asztalon tároljuk az alaplapot, és a többit. Ha zárt lenne, csak annyit írtam volna, hogy szerintem ronda. A sárga Codegen vs. ez dolgot meg hagyjuk annyiban, hogy ízlés kérdése. Ha mindenképp nyitott házat akarnék, inkább választanám Ger_man fórumtárs házikóját.
Nyugodj békében Integra!
-
Horbal
őstag
Érdekes egy "koncepció".
Ahogy elnézem minden csatlakozó felfelé van, baromi hülyén nézhet ki ha minden periféria hozzá van csatlakoztatva, mondjuk asztal alatt pont jó irányba jönnek ki a vezetékek csak akkor meg ki látja.
Amúgy tetszene ha nem lenne tele két perc alatt porral, lenne benne kábel menedzsment, kissé átgondoltabb lenne. A kivitelezése minőséginek tűnik. Modding alapnak viszont egészek kiváló lehet.
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Harlekin77 #1 üzenetére
Igazad van, se porszűrő, se zajcsillapítás, se kábelmenedzsment. De szvsz nagyon csecse kis ház.
Passzív hűtéssel, SSD-vel, messzire egy NAS-sal...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Daywalker
addikt
Kár lázadni. Ezek a házak dizájntermékek, nem arra valók, hogy Pistike (elnézést az Istvánoktól) ebbe rakja össze a CS-re használt gépét. Dizájntermék, ahol a kinézet előrébb való, mint a funkcionalitás. Ezért nem tömegcucc. Csúnyának semmiképp sem mondanám, inkább ezt nézegetném, mint valami besárgult Codegent.
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Szatyor95
senior tag
Láttam már sok rondaságot, de ez mindent visz. Inkább vennék egy 20 éves, sárguló gépházat, mint ezt az ótvart. Hála az égnek, hogy limitált, legalább nem lesz divat. Remélem még így is rajtuk marad minél több.
Nyugodj békében Integra!
-
Harlekin77
csendes tag
nesze semmi fizess érte vélhetőleg sokat.egy nyitott állvány amibe pakolhatók a hw komponensek.por ellen nem véd a hangok korlátlanul jönnek ki belőle.ráadásnak még bazi nagy is.értelmét nem látom de aki vesz egy ilyet az majd számoljon be a tapasztalatairól kérem.
Istenem adj türelmet a hülyékhez!Ha erőt adsz megölöm őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Garanciális ASUS ROG Strix 1200W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Corsair RM850 teljesen moduláris tápegység, 80 PLUS Gold, 850W