Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon02
tag
Ahogy többen írták már valószínűleg a HDD-vel lesz a probléma, méghozzá a 750-essel (gondolom ez a rendszerlemez?). A rákötött sata kábel se tökéletes, érdemes cserélni, de az ilyen mértékű hibát nem okozna.
Néhány éve pontosan ilyen jelenségeket produkált egy Samsung 640es merevlemezem. Az ok pedig, hogy egy részén gyenge szektorok sokasága jelent meg, csak a lemez nem tekintette (még) annak. Valaki javasolta a lemez újrainicializálását HD Sentinellel, de ez sajnos nekem csak ideiglenesen segített. Előbb-utóbb megjelentek a smart-ban is a gyenge szektorok, majd a bad sectorok. Magamnál tudtam lokalizálni ezek helyét, így particionáláskor kihagyva nem okozna ilyen gondot. Diagnosztikához a Sentinel is jó, de én a HD Tune Error scanjét ajánlom. Ha valamelyik szektorra bepirul, akkor a környékét én nem használnám. Sőt onnantól max backupra használnám a vinyót, mert nem éri meg a macera és ahol 1 bad sector van, ott általában lesz több is.
Másik rendszerlemezzel egyszerűen tudod tesztelni, hogy igazam van e, de nagyon úgy tűnik, hogy a 750-es vinyód nem egészséges!
Egyébként tipikus Samsung betegség a lemez egy részének mágnesezettségének gyengülése. Mondanám, hogy a HD Regenerator elvileg segíthet, mert "ígéri", hogy javít ezen, és "újramágnesezi", de én nem tapasztaltam változást...
Remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motoros topic
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- i7-es asztali PC + gamer billentyűzet + LG monitor
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest