Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
Tök jó, hogy van benne 3.0USB és HDMI és GbitEthernet.
Tök szar, hogy 600 sora van. Persze, mert:
Atomos. Ok, és milyen chipset van mellette és AZ mennyit fogyaszt? -
Móci
addikt
Baromság.
-
-
Mozsa
tag
a gigabyte-nál most hogy verhetik a fejüket a falba, miért nem kérdezték meg előbb a ph!-s fórumozókat....
-
Igazából életképes csak akkor lenne ha reális áron adnák, mondjuk egy 64-es SSD-vel ( mivel a HDD az egekben).
Lefelé kéne faragni az árakon, nem felfelé tuningolni őket.
Ötletnek jó, de a Lenovo terméke szerintem olcsóbb. -
mepet
addikt
"Kell-e ez nekünk?"
Nem.
Maradjanak a tabletek a mobilarenán, bár ott is nagyon örülnék, ha be lehetne kapcsolni egy "tablet és könyvolvasó mentes verziót".
-
banhammer
veterán
Szóval!
Vegyek arany áron egy x86 tabletet annak minden hátrányával és előnyével?
Az egészből egyedül a dokkoló ami talán megérné az árát.
-
Lenovo is csinál x86-os tabletet, nem?
-
Eszleny
aktív tag
Szerintem ennek akkor volna jelenleg értelme, ha lenne hozzá stylus amivel lehet jegyzetelni.
Remélem a Windows 8-as tablettek között lesz olyan amihez jár stylus. Szerintem az iPad-nak ez egy hátránya. Az egyetemisták körében lenne rá kereslet. -
lumpen_stex
aktív tag
halva született...
-
Apika
addikt
válasz
macilaci78 #3 üzenetére
Oké! De nekem akkor is tetszik!
Egyébként én sem tartozom a célcsoportjukba...
-
ServerWorks
aktív tag
ez egy kalap szar
-
Kriza
őstag
Hááát, gondolom jóval drágább lesz, mint egy netbook, szóval nem hiszem hogy nagy létjogosultsága lenne, hiszen tabletként használni elég nagynak/nehéznek tűnik.
Vagy lehet, hogy csak félreértették a koncepciót, amit anno az almáék kitaláltak az ipaddal.
-
Youri
veterán
A kérdésre válaszolva, nem...
-
macilaci78
nagyúr
200k körüli indulóra tippelem.
Jó lenne ez, ha kicsit átgondoltabb lenne. Mi a fenének bele 500 giga háttértár? Minek akár a fele? Minek ez a kiba* széles káva? Komolyan, ha ilyen mobileszközöket gyártanék, a logóm egy vékony vonal lenne jelezve, hogy csak ez fér el, mint márkajelzés.Ha munkára szánnák, soros portot (is) neki, hogy ne kelljen ilyen-olyan átalakítókkal szórakozni. Nem tudom, hogy gondolták, de innen nézve ezt a célcsoportot még elő kell állítani. (Gazdag hülyegyerek...)
Apika: A dokkolóban szvsz sima USB-kapun keresztül mennek a portok és a DVD-lejátszó voltaképpen csak egy állványos házat kapott.
-
Apika
addikt
A multimédiás dokkoló nekem tetszett...
-
MZperX75
addikt
Szóval akkor ez egy billentyűzet nélküli Atomos nettop cuccos(10.1" képeryő stb)
tescoban 80.000Ft nettop ezt így el tudják adni legalább 85ezerértA címbe lévő kérdésre felelnék!
"Kell-e ez nekünk?"
NEM
Új hozzászólás Aktív témák
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- 11gen i5 ös HP 17-cn0800ng laptop
- Hp Zbook Studio G8 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest