Új hozzászólás Aktív témák
-
Dvix
senior tag
Reméljük a Tomb raider hozza a mikrotranzakció vonalat és le lesz vágva a játékból egy nagy darab amit majd csak season pass-el lehet megvásárolni és majd egy nagy korlátolt fejlődésrendszer is kell, ami nem lesz baj ha 60 Dolláron kívül még megvillantod a bankkártyád. Jól van lehet rossz májú vagyok de most adtam esélyt a DX- Mankind Divided-ank, amit nagyon rosszul tettem.
Itt most nagyon domborítani kell a fejlesztőknek, a kiadónak meg nem beleszólni, különösen miután az egyik fejlesztő beszólt a Naughty Dog-nak -
hogabesz
aktív tag
"A játékban visszatér Roci Rodriguez védjegyének számító ejtőernyőjével"
-
KaitouP
nagyúr
Már meg sem kérdezem, hogy hol a VII Remake.
-
rdt89
addikt
Just Cause 4 jöhet, a 3-at is imádtam és a 2-t is. A nyílt világában véghezvihető rombolás és "grapler"-el történő kunsztok sok-sok ökörködésnek adott helyet. Remélem lesz benne multi vagy online coop konzolon.
-
hombre[EU]
veterán
A JustCause-t nagyon várom. Ha decemberig végzek RDR-el ez lesz a következō. Persze csak,ha stabilan fut
-
Reméljük TR-t az új VGA szériával mutatja be Nvidia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest