Új hozzászólás Aktív témák
-
hawkfoto
tag
Sziasztok!
Android 13 alatt hogy lehet eltüntetni a telefon és kamera parancsikont a zárolt képernyőről? -
hawkfoto
tag
válasz
ravensky13 #11541 üzenetére
Szia!
Nálam volt ilyen, még Android 12 alatt, egy gyári visszaállítás megoldotta. -
hawkfoto
tag
Nekem is rendszeresen újraindult, múlt héten kedden csináltam egy gyári visszaállítást, majd nem biztonsági mentesbol, hanem 0rol raktam vissza az appokat, azóta nem csinált újraindulást (kopp, kopp, kopp 🙂). Remélem így is marad.
-
hawkfoto
tag
válasz
kelly416 #10839 üzenetére
Lehet a sim a ludas. Az egyesben van egy Yetteles, ezt hanghívásra használom, a kettesben pedig egy Digis, ezt csak netre. Ma este, mielőtt elindultam volna haza melóból, a kettest kikapcsoltam. Mire hazaértem, az egyesben nem érzékelt simet, és a kettesre átkapcsolt. Újraindítás után látta megint az egyes simet is. Most megcseréltem a kettőt, ha fordítva fogja produkálni a hibát, akkor a sim volt a hunyó.
-
hawkfoto
tag
Sziasztok!
Olyan problémája volt már valakinek, hogy két simmel használva magától át állítja azt, hogy melyik simről akar hívni, illetve smst küldeni?
-
hawkfoto
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy akinél jelentkezett az újra indulás, és csinált hard resetet, utána is megmaradt, vagy eltűnt a jelenség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest