- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- NVIDIA® driverek topikja
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAW
csendes tag
Vettem egy ilyen házat, és átköltöztettem a lányom gépét az 5 éves noname házból ebbe. A ház kidolgozottsága kiváló, sehol egy sorja, a festés kívül-belül tökéletes. Az oldalsó lemezek jó nehezek a hangszigetelő anyagtól. A kinézete nekem nagyon tetszik.
Az átvezetőkben a gumik tényleg könnyen kijönnek, és nehéz visszarakni őket, de legalább van mivel pepecselni. Nálam a processzorhűtő szerelőablak körülötti gumi hosszabb volt a kelleténél, ezért a gyárban nem is tudták a helyére rakni, nekem kellett megjavítani.
Az én példányomban sajnos az első ventilátor besúrolt valahol a motor környékén, hangosan 'kattogott', azonnal cserélni kellett. A szállító (mobilx) csak az egész házat hajlandó cserélni, ami képtelenség, mivel már benne van a gép, ezért vettem egy új ventilátort (SWIF2 800-as). Nagyon nem tetszik, hogy egy ilyen drága cucc helyből rossz, és a szállító így áll hozzá.
Az eredeti ventilátor egyébként elég hangos (az is, amelyik nem súrol be), legalábbis teljes fordulatszámon. A dobozhoz adott fordulatszám-szabályozóval szépen vissza lehet venni a fordulatszámot és a hangot, ezzel csak az a probléma, hogy ilyenkor a ventilátor nem az alaplapra van dugva, ezért a fordulatszámát nem tudom ellenőrizni.
A gép egy FSP Aurum 400-as tápot kapott, ami teljesen halk, még a ventilátorhoz hajolva sem hallani semmit, csak a légáramlatot érezni. A táp festése gyönyörű, kár, hogy senki nem fogja látni.
A winchesterek (2 db) hangja viszont tényleg egyáltalán nem hallatszik ki. Alapjáraton a videokártya (Gainward 8800GT G92) és a processzor (E7300, hűtő: AC Alpine Pro 11 Rev 2) is szinte hangtalan, de ehhez a processzor ventilátorszabályzását a BIOS-ban Silent-re kellett állítani.
Végül is sikerült elérni, hogy az íróasztal mellett elhelyezett gép hangját az íróasztalnál ülve még éjszaka sem lehet hallani, ami a régi traktorhoz képest egy megváltás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Revolut
- További aktív témák...
- LIAN LI PC-O11 PC-O11AIR - ATX Mid Tower
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- EVGA 500 W1, 80+ WHITE 500W
- Be Quiet Pure Power 11 CM - 500W - BN297 + Garancia 2026.04.15-ig
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest