Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RubbishBin
senior tag
Az ilyen termékeknél mit takar az "együttműködés"? Csak marketing? Valahogy nincs előttem, ahogy egy F1 mérnök gurulós széket tervez...
[ Szerkesztve ]
Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
joey04
titán
Ez max merciseknek.
-
válasz RubbishBin #1 üzenetére
a szék gyártója , hogy novelje az eladásait összeáll egy hiresebb céggel. az megengedi, hogy a logóját és nevét rárakja a termékre és az eladásokbol kap részesedést.
ha jol csinálják akkor mindketten jol járnak, a székgyrátó többet tud eladni és esetleg ugy is több bevétele lesz , hogy fizetnie kell a brandnek.A cég meg amellett , hogy kis plusz pénzt kap még ujabb területen tud reklámozni amiért nem neki kell fizetni.
Persze ehhez a terméknek is olyan minőségnek kell lenie , hogy ne rontsa a márka megitélését. -
Piftuka
veterán
Nem elég frappáns.
Az idei szezon eseményeit ismerve ezzel a dizájnnal és márkanévvel inkább egy térdeplőszéket kellett volna piacra dobniuk!
"Aquila non captat muscas."
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem érted a lényeget; ez a szívhez szól, nem az észhez.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Laraxior
titán
430EUR-ért azért belefért volna minőségibb kerék is, pontosan 20EUR-t kóstál egy gumikerekes, nem ez a parkettaszaggató vacak
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
HELLAFLUSH
őstag
nekem ugyan ez az EPIC van, csak a valódi bőr változata...baromi jó és masszív szék, nem recseg-ropog meg billeg! egyedül a karfájuk nem az igazi, mert a sok állíthatóság miatt vagy egy kis holt játéka.
viszont csak azoknak ajánlom akik minimum 180cm magasak, és a kemény ülőlapot szeretik. -
Találtgyerek
veterán
Jobban jártak volna,ha valamelyik nagyobb játék logóját rakják rá. Abból többet eltudnánk adni szerintem.
A Doom-os is elég jól sikerült nekik.06-3o/9759I39
-
Cs1csó
félisten
válasz RubbishBin #1 üzenetére
100% marketing mint a Ferrari laptop meg a hasonló baromságok.
Persze van amikor takar "némi" valódi dolgot de az is túlárazottan pl. jól néz ki a Ferrari logó az elején és lehet, hogy a burkolata valami magnézium ötvözet ezért erős de könnyű.
-
Fancy-boy
addikt
Bőrszerű? Akkor már miért nem igazi bőr? Oké, hogy jobban izzad benne az ember, de ki akar egy rakás műanyagban ücsörögni?
Eléggé kifényesedő gagyinak tűnik az egész.
Azok a nyak és derékpárnák rendesen szöszgyűjtők. -
holczy
aktív tag
válasz Fancy-boy #12 üzenetére
Mondjuk aki néha játszós (munkás ruhában) 10 percre be kell huppanjon a gép elé, és nem vedlik át, annak praktikusabb választás. Takaríthatóbb mint a szövet/bőr. A bőrt kell gondozni, a műbőrt nem. És kevésbé sérülékeny. Ahogy írtad, kevésbé izzadsz bele. A nyak derékpárnát meg bedobod a mosógépbe.
-
Tian66
senior tag
4D-s karfa...
Mit is takar? -
Blasku
tag
Amúgy süket marketingduma, de a 4 dimenzió az abból adódik, hogy a karfát tudod:
- előre-hátra csúsztatni
- vagy szélesebbre-keskenyebbre (oldalvást)
- elfordítani vízszintesen (pl. szabályos gépelésnél hogy mindkét alkaroddal egy vonalban legyen)
- és persze fel-le állítgatni.Ld.: [Youtube link]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=blasku
-
hemaka
nagyúr
Műbőr széket vegyen akinek két anyja van.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
hemaka
nagyúr
válasz Találtgyerek #18 üzenetére
Annak ott a szövet az is teljesen jó, jobb mint a műbör.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Cs1csó
félisten
Nagy finnyás vagyok, tehát a szobai gép elé csak zuhanyzás után tiszta ruhában ülök, vagy hétvégén reggeli kelés után tehát úgy hogy lefekvés előtt még volt zuhany. (ha már nem megyek sehova akkor miután hazaértem lefürdök.)
Nincs se evés se ivás ennél a gépnél, ezért az egérpad, az egér, és a billentyűzet is tiszta. -
Amugy ahogy mondani szokták a márkát fizeted itt meg. Mert amugy a sima merci nélküli szék meg max 100-150 euroba kerül és csak a logo a különbség a kettö között.
akinek megér 230eurot az vegye.
A legtöbb márkás cuccnál ez a helyzet. semmilyen plusz hozzáadott érték nincs .
én ezért probálok olyan dolgokat venni ami nem tulhypolt és tulárazott -
noblem1983
senior tag
A sima verzió sem olcsó. Nekem Icon Black/Blue van kb 1 hónapja, a webshopban az ára 430 €. Nagyon minőségi szék, csak pislogtam mikor összeraktam. Előtte egy Hal-Enzo volt szóval ég és föld a különbség.
[ Szerkesztve ]
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
Kristof93
senior tag
Műbőr széket ilyen áron Egy használt aeron vagy Ergohuman ennél messze jobb választás minden szempontból és nem fog 2-3 év múlva a műbőr széthámlani.
-
tixem
addikt
430 euróért műbőr és 2 év garancia, csodás termék valóban. Ezért még a 430 euró fele is sok. Közben az ikeában vásárolt 50 ezres Markus székem már 7 éves, marhabőr borítással valamint 10 év szerkezeti garanciával és köszöni szépen jól megvan, meg sem látszik rajta a használat mondjuk bőrápolózom is hetente, de ennyi munkába még senki nem halt bele.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Azért látom, nagyon megy itt a szezon és fazon.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
atike
nagyúr
Jó nekem a kis "gagyi" harmincezres székem...
-
7Heads Drago
veterán
Örülök neki hogy már nem vagyok gamer user. Brutálisak ezek az árak.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem kő az az idézőjel. A valamire való székek 80-100-tól kezdődnek. Sajna. Mondjuk a normálisabb bútordarabok úgy általában véve drágák.
Egy-két kivétel van 50k tájékán (pl. IKEA Markus), de ott is van bőven kompromisszum.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest