Hirdetés

Forma-1 rajongók figyelem; megérkezett a noblechairs új széke!

A szóban forgó EPIC modell természetesen hozza a szokásos nívót és meg kell hagyni, igen gusztusosra sikeredett.

Megjelent az okkal népszerűségnek örvendő noblechairs legújabb széke, ami egy, már piacon lévő típus legfrissebb variánsa és a Mecedes-AMG Forma-1-es csapatával való együttműködés gyümölcse; üdvözöljük köreinkben az acélvázas, hideghab párnázással ellátott EPIC Mercedes-AMG Petronas Formula One Team - 2021 Editiont. A 120 kilogrammos teherbírással rendelkező ülőalkalmatosság legnagyobb érdekessége talán az új, Németországban gyártott, bőrszerű és matt felületű hibrid huzat, amely nem csupán megfelelően szellőzik, de szakadás-, kopás-, víz- és tűzálló, mindemellett fény hatására nem hajlamos elszíneződni és könnyedén tisztítható.

Hirdetés

[+]

A 45 fokban dönthető háttámla és az ülőlap szélein karbon hatású díszítés fut végig, a puha műbőrrel borított karfák továbbra is 4D-sek és persze a (tekerőkapcsoló segítségével) dinamikusan állítható ellenyomással operáló, fixálható pozíciójú hintamechanika sem hiányzik az újdonság repertoárjából. A Class 4-es gázlifthez csatlakozó, ezüst színű, tömör alumínium lábkereszt alatt 60 mm-es, univerzális görgők teljesítenek szolgálatot és csakúgy, mint a mellékelt nyak- és derékpárnák, ezek is részesültek a versenyistálló motívumaiból a Petronas-zöld csíkok formájában.


[+]

Az eszeveszett száguldás (és/vagy A csillag) szerelmeseinek 430 eurót kell kicsengetniük a kasszánál, ha a 2 éves garanciával értékesített bútordarabot az asztaluk mögött szeretnék tudni.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés