Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Fujifilm X
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Jórészt önként... de nem mindenki teszi meg!
Itt viszont nem mondhatod, hogy te nem járulsz hozzá...Aki nézi rögzíteni is fogja ( azért aki erre jelentkezik, abban már valami nem stimmel teljesen szerintem... és élvezi hogy nézheti ), és majd lehet keresni, hogy kit zsaroljon mivel. Mégcsak nem is kell, hogy valamit tényleg csinálj, simán vannak félreérthető helyzetek.
Mellesleg: nem tudja hol a kamera... na neeee.... nem is sejti, ahogy nézi a képet, mi?
Amúgy mégegy visszaélés: A nézi a kamerát... amint a megfelelő boltot láthatja, szól B-nek, hogy most rabold ki, mert most én figyelem... Mivel A önkéntes, így nem lesz büntethető ( "épp WC-n voltam" mondjuk ), B meg kockázat nélkül kirámolja a boltot.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Napelem
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest