Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raucher
tag
válasz
Vakegérke #47 üzenetére
..nagynak nagy, de vékony, mint egy kartondoboz lapja..
A "rendes" pizzák ilyen vékonyak, az aljuk egy kicsit ropogós is. (Elméletileg lávakövön sütik elő, ettől finomabb ízűre sül a tészta alja.)
Ha nem elég ízletes, akkor olívaolajjal érdemes meglocsolni sütés közben vagy a végén. Jelentősen javul az íze és illata.
Az Inferno nekem sem elég erős, ezért olyan olívaolajat szoktam használni hozzá, amibe szárított csípős paprikát törtem előtte. (Ha sok paprika van összetörve, akkor pálinka ízjavítására is használható a maradék.)Őszintén szólva, ízletesebb és (talán) olcsóbb, saját készítésű pizza.
Itt van egy leírás a készítéséről.
Nagyjából jó a recept. Bár az olaszok nem kelesztik hosszan a tésztát, viszont elősütik, a feltét felhelyezése előtt. (Az elősütés előtt érdemes villával megszurkálni a tészta közepét, akkor nem púposodik fel, a sütőben.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest