Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arden
csendes tag
Én is előrendeltem, kipróbáltam, nem jó semmire, nem elég pontos, munkára nem használható, lassú, és nincs saját feldolgozó egysége, a gépet terheli. Tulajdonképpen két webcam valami CPU-t terhelő szoftverrel...
Küldtem vissza én is a gyártónak, gondoltam, hogy nemvagyok egyedül -
Zimmy88
tag
na így már látom értelmét, nem kell a kábellel szórakozni
szívesen kapnám ajándékba
-
bunevo
tag
De jó, már nagyon hiányoltam ezt a Leap Motion-t, hogy használatba vegyék.
Az érintő képernyő és ennek a kombinációja (a nyelvfelismeréssel együtt) fogja már egész jól helyettesíteni az egér+billentyű kombót, ha majd a szoftvereket is ezekre tervezik. Persze néhány alkalmazásban szükséges marad majd valami fizikai gomb, amit gyorsan és egyértelműen lehet egyszerűen nyomkodni (FPS), de hogy az a ruhánkon lesz-e vagy hol azt még nem lehet tudni. -
IgnisFatuus
aktív tag
A hadsereg már javában fejleszti az agyhullámokkal vezérelt eszközöket, szóval nem ez lesz a jövő! Ne kapkodjatok a megvételével!
-
sad_Vamp
őstag
Mért ha hadonászol és dzsuvás a kezed, akkor meg nem lesz ugyanúgy olyan a monitor meg az egész gép? ( a csík felett kell hadonászni nem?)
Ha eszem vagy kaját készítek akkor azzal foglalkozom, nem a géppel.... akinek meg ilyen mániája van, használjon vlmi mindenálló tokban egy tabletet szerintem.
-
vigtor
csendes tag
Naná, hogy csak jobbkezesek fogják tudni használni!
-
sad_Vamp
őstag
ennyiért inkább 1 macbook air
(már ha másodlagos gépről van szó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OLED TV topic
- Wise (ex-TransferWise)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Háztartási gépek
- Parkside szerszám kibeszélő
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nők, nőügyek (18+)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest