- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tesoro Durandal gamer billentyűzetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasterware
aktív tag
De jó lenne egy ps4, na majd idővel
-
Szalontahó
tag
A forza killer kijelentést a vg24/7 weboldal követte el, nem az evolution studios vagy a sony. Persze nem lett volna muszáj felhasználni a videóban.
A játék meg tuti jó lesz. Az evolution még sz@rt nem rakott le az asztalra. (wrc-k, motorstormok)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyuribácsi88 #1 üzenetére
Ok örülök hogy nem csak nekem szúrt szemet a forza killer.
-
gianni85
veterán
Szépnek szép, de ezt már régóta tudni lehet.
-
Jól néz ki, de a "forza killer" kiírást tényleg kihagyhatták volna a videóból. Így most mindenki ezen csámcsog, hogy milyen nagyképű a sony. Nekem tetszik a játék, elő is rendeltem, de szerintem csak egy GT7 lehetne (vagy lehetett volna) forza killer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest