Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DVD lemez tapasztalatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Én elhatárolódom ott a mondat végén a smiley.
Viszont vicces összeveszni egy hülye mobil miatt.
-
Cyberpunk
félisten
Szerintem rémeket láttok. Bizonyítsd! Vagy ha nem tudod, akkor ez csak egy összeesküvés elmélet. Vicces ezzel jönni egy olyan világban, amiben már amúgy is legfeljebb csak otthon van magánéleted. De sokan még erről is lemondanak önként és dalolva, csak hogy kiírjanak minden szart a Facebook-ra. Szerintem túl sok a paranoia nem kéne mindenhol titkosszolgálatokat, meg állami szerveket látni. Ha csak nem vagy terrorista, kém, vagy sorozatgyilkos.
Mert szerinted foglalkozik majd az USA kormánya azzal, hogy a Mari néni a bugyi gyűjteményét postolgatja a fácsén? Na meg hogy ez a Mari néni ujjlenyomata.
-
Cyberpunk
félisten
Pedig az az aduász nagyon erős példa. Én speciel mobilon böngészem a legtöbbet, ha nem vagyok itthon. Jó én internetfüggő vagyok, de ez az én bajom.
erdoke: hát nekem volt táblám nem is egy. Itthon kényelmesebb a nagy gép előtt, noha helyhez kötött ez az egy hátránya van. Utazni meg jobb a mobil, nem szerettem szórakozni a táblával, főleg úgy nem, hogy ugyan azt tudja mint a mobilom, csak nagyobb kijelzővel.
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
penell1234 #843 üzenetére
Passz. Nem tartom valószínűnek, hogy csak december végén érjen ide hozzánk. szerintem 2.,3. körben itt is lehet majd kapni hivatalosan.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
cairojack #753 üzenetére
"arra, amire nekem kell"
Ez a lényeg. Neked elég másnak nem.
Ezen kár is vitázni, mások vagyunk, más felhasználási szokásokkal.
Paranoia igen a felelőtlenség is gond, de ha mindenben csak a rosszat látod az eléggé rossz.
i5 helyét veszi át az 5C. Egyértelmű miért vezetik ki a 5-öt. Mert nem akarnak házon belüli konkurenciát az 5C-nek. Vagy te azt vártad, hogy majd miatta olcsóbb lesz az i5, mert az régebbi, de ugyan az a hardver mint a C-ben? És még fém ház is. Teljesen logikus lépés.
-
Cyberpunk
félisten
Ez egy S verzió. Mindenki tudja, hogy komoly változtatásokat nem eszközöl az Apple, legalább is a külsőt nézve. Bár ugye az ujjlenyomat olvasó miatt gyűrűs lett a home gomb, ami szerintem jól néz ki, és ott a dupla ledes vakú is. Erősebb lett a SoC, jobb lett a kamera, ujjlenyomat olvasó, és több szín. Majd jövőre lesz más is.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
cairojack #730 üzenetére
Akkor sorban.
Tepsi, nem tepsi. 3,5" nevetségesen kicsi, ha például böngészésre, vagy multimédiára is használnád a mobilod. amikkor Jobs ezt mondta, még nem egészen az volt ami ma van. E van változnak az igények. Persze nem kell elmenni 6"+ tartományokba sem.
Túlságosan is paranoiás vagy. Az ujjlenyomat itt a jelszót váltja ki lényegében, na már most azt nem lophatják el igaz? Ezek a félelmek nevetségesek egy olyan társadalomban, ahol a fiatalság, meg sokszor idősebbek is egyből megosztják az életük történéseit a Facebook-on. Mit foglalkozzon egy CIA a te ujjlenyomatoddal? Tele vagyunk térfigyelő kamerákkal 1984 szitu már most is megvan.
Aki akarja az ez után is megveheti használtan az i5-jét azoktól, akik mennek 5S ért.
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz
turbulencia8 #700 üzenetére
Hát ha nem veszik majd csökkent árat, de nem tudom ki fogja venni az 5C-t. Nagyobb ár ellenére az 5S-nek nagyobb népszerűséget jósolók.
-secret-: hát ja ezt én is így gondolom, igaz a 16GB-nak nem tudom mi értelme van ma. Örültem volna, ha szépen eltűnik és 32/64/128GB-al jön.
-
Cyberpunk
félisten
Szerinted ki használja ki a tudását például egy S4-nek? Megveszik mertaz egy státuszszimbólum ahogy mondod, persze a robotnál rá lehet fogni arra, hogy így lesz igazán smooth készülékünk, de egy jóval olcsóbb Nexus 4 még gyorsabb, meg gyengébb is.
Dany007: ezeket az enyém sem, nem tudom ki a célcsoport ezeknek.
-
Cyberpunk
félisten
Egyébként milyen jó, hogy a kijelző háttér színe olyan mint a házé.
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz
dreamdancer #423 üzenetére
Marketing okai vannak, de fejlődnek a játékok is, kell a kraft. Ha nem kell hát nem veszed meg, lehet ellenállni.
-
Cyberpunk
félisten
Szerintem én váltani fogok. i5 volt tervezve egyébként még a Xiaomi előtt, de lebeszéltem magam. Ez most tetszik, talán beszerzek egyet, de inkább a következő készüléket várom. Annak vélhetően növelik majd a kijelző méretét. A nagy személyre szabhatóság már rég nem mozgat meg.
WP is elég lett volna nekem, meg tetszett is, csak pár probléma, ami nálam komoly gond volt váltásra kényszerített. iOS meg fejlettebb, bár ezért lehet most kapok hideget, meleget.
-
Cyberpunk
félisten
Itt van egy a polcomon belőle, hát igen a Motorola már régebben alkalmazta ezt, és ott is gombba van integrálva, de az nem 500 dpi-s az biztos. Határozottan, de lassan kell végig simítani, de még így is van, hogy problémás a leolvasás. Remélem ez itt jobb lesz.
gerii: lesz nagyobb kijelző és akku, meg talán új dizájn kb ennyi.
-
Cyberpunk
félisten
Az 5C egy fiataloknak szánt i5 lett, az 5S meg egy feljavított i5 ha azt vesszük. Mire számítottál? Mert úgy tűnik meglepődtél, pedig mindenki tudja, hogy az igaz újdonság két évente jön. Viszont szerintem kitettek magukért ennek ellenére, én nem vagyok csalódott, persze lehet csak azért, mert nem vártam sokat. Igazából én ennyit sem vártam.
-
Cyberpunk
félisten
Na most összefoglalom magamnak a lényeget. Van a C i5 elsővel, csak műanyag színes házban, és kapni hozzá "érdekes" színes tokokat.
És van az 5S új SoC, ujjlenyomat olvasós, új dizájnú home gombbal, komolynak tűnő kamerával ami 120 fps-ben tud rögzíteni 720p-s videót is. Nem csak két szín lesz, és van szín kombináció. iOS7 új funkciókkal és a nem túl szép flat dizájnnal. Hogy kéne? Hát igen kéne. Persze i5-ről nem érné meg váltani szerintem.
-
Cyberpunk
félisten
Ennyi volt aszem.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
callmeakos #139 üzenetére
Nem feltétlen.
Egyébként elég sok minden már egy ránc felvart készülékhez képest. Anno a 4/4S idején nem volt ennyi minden.
-
Cyberpunk
félisten
Na ugye ott az ujjlenyomat olvasó a home gombban.
-
Cyberpunk
félisten
Lassított felvétel 120 fps 720p-ben.
-
Cyberpunk
félisten
Ujjlenyomat olvasó.
HawerKing: Home gomb eléggé annak néz ki gyűrűs mivoltából értendően.
-
Cyberpunk
félisten
Handrásék sejtenek még valamit.
Bembee12: IGEN!
-
Cyberpunk
félisten
Na nézzük az 5S-t.
Hoppácska 64 bit chip.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár a cég idén nem készült hivatalos élő streammel, helyszíni források alapján megpróbáljuk már az esemény összefoglalni, hogy milyen is az új iPhone.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Last Epoch
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DVD lemez tapasztalatok
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest