- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.tessz
senior tag
Igen, ez konkrétan nevetséges. Most olvastam amit írt, szerintem egyáltalán nem volt veszélyes, lehet ovatosabban kell fogalmazni, de a rajongó sem volt épp a legkorrektebb.
Kicsit 21 századi dolog, régen rá se bagóztak volna erre, ma már mindenből hír van, és minden sértő.
-
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
sagem
addikt
Pont erről beszélek én is, kreatív igazgatóként egy MS méretű cégnél (a felfokozott várakozással teli időszakban, amikor minden hírmorzsára vadászik a média) egy ilyet kitwittelni, minden, csak nem szakmaiság.. Lehet tapló télapó csak nem a cég nevében (tudom-tudom, a saját accjáról írt, de ahogy lentebb is írtam az IT világban ilyen nem nagyon létezik az MS méretű cégek esetében..), nem hiába érezte úgy a cég, hogy elnézést KELL kérnie..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Glenda
addikt
Ha az számítana ki milyen ember, akkor a Négymancs szervezettől menne a Googlehöz az ügyvezető igazgató. Szakmai tudás.
Volt egy munkatársam, olyan bunkó volt, hogy beszélni is alig tudott, de olyan C++ kódot írt, hogy a csodájára jártunk.from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
sagem
addikt
Én azt nem értem, hogy egy ilyen ember hogy a fenébe tud a " Microsoft Studios kreatív direktora" pozícióig jutni, ha azt mondom, hogy cseppet sem professzionális, akkor enyhén fogalmazok. És még csak kreatív sem volt az osztásban Értem én, hogy a személyes accountjára írta, de azt a személyes accot pont azért követik annyian, mert ő az MS kreatív direktora, és ezért számít az, amit a cégével kapcsolatban kommunikál.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Glenda
addikt
Anno de Icaza blogját olvastam sokat, mert jó dolgokat írt a monoval meg úgy a C#-pal kapcsolatban (csak aztán átment tiszta politikába); ott határozottan emlékszem a feliratra, hogy amit leír, az nem a cége véleménye. Másrészt meg az ilyennek a személyes accountról alapnak kellene lennie, nem kellene explicit kiírni.
Bár a MSFT-nál az ilyenre vigyáznak, és tuti megmondják az új alkalmazottaknak, hogy felelősséggel írkáljanak.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
veterán
Ebből is látszik, hogy a twittert is felelősséggel kell használni... én sem kezdem el leírni a véleményem egy céges belső dologgal kapcsolatban. Ráadásul a néhol bedobott összefüggéstelen szókupacok és poénosnak hitt, de értelmetlen kommentek tartalmát az emberek úgy értelmezik, ahogy akarják.
[ Szerkesztve ]
-
Aucor
senior tag
Nem veszek eredeti wint, mert nem mindig van bekapcsolva a gépem. (Igaz, így is csak az van, de ez jött a laptoppal...)
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Dr.F.E.R.I. #13 üzenetére
Viszont a pletykáknak van valami valóságalapja szerintem.
"mert még sok helyen nincs stabil, nagy sávszélű internet hozzá,"
Most nem Magyarországot kell ilyen esetben nézni, mert ha azokat a célországokat nézed ahova szánják a konzolokat, ott igenis ki van építve nem gyenge internetes hálózat.Live-Die-Respawn
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Úgy gondolom, jelenleg nem vihető ki egyénileg a kötelező online kapcsolat, mert még sok helyen nincs stabil, nagy sávszélű internet hozzá, ergo hatalmas piactól eshet el az M$. Majd ha olyan szinten lesz a távközlés, mint ma a villanyáram, hogy a tyúkólba is be lesz kötve, akkor rendben lesz a dolog. A mai világban, ha a gyártók ezt a vonalat szeretnék erőltetni, akkor ahhoz kartellezniük kellene, hogy a fogyasztónak ne lehessen alternatívája. Viszont ezt meg más okokból nem tartom valószínűnek. Mindenképp erre vezet a fejlődés, de ennek a koncepciónak - úgy érzem - még nincs itt az ideje.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
-
Ateszzero
őstag
(# 5 ) Def26
Azért hallottunk már pletyka szintű információat a next gen box-ról is, arról nem is beszélve hogy ps4-re már több exkluzív címet hallotttunk mint a következő box-hoz , pedig még meg sem jelent. Én nem zárkózom el a ps4 vételétől sem , nyitott vagyok a váltásra , nem vagyok fanatikus boxos.
Ezekért lehet szimpatiusabb egyenlőre.Bocsi orichalcos , nem neked akartam , csak máshova nyomtam mint amerre néztem.
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Azt hiszem, ebben minden benne van, amit írhatnék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Ateszzero
őstag
Szerencse. Akor ez azt jelenti hogy nem tuti az internetfüggő konzoljuk sem , csak egy kis időre van szükségük , és elemeznek ki mihez , és mit szól.
Remélem is , mert eddig jobban tetszik a PS4 , mint hardwer , mint exkluzív címek listájával . Ha most valami hülyeséget csinálnak velem eggyütt nagyon sok boxos fog váltani a sony gépére.A 360-nál semmi exkluzív figyelemre méltó cím nem volt eddig, kivéve a Halo és Gears of War szériát , ezek meg nekem kevés.[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
A twitter. [link]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Kasya
nagyúr
Igen, igazad van... Igazabol ez a stilus is elmenne, csak nem ettol a cegtol
"...egyik alkalmazottunk tett közzé. Az illető nem a Microsoft szóvivője..." ezek a "takaritot" is odaengedik a twitter ele?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vágom én valójában mit akart az ürge kihozni ebből, csak nem ilyen stílusban kellett volna.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest