Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pw12345
aktív tag
válasz
Hopkins95 #76 üzenetére
NA DE EMBER! 3 (AZAZ HÁROM! Alt+Ctrl+Del) GOMB! GONDOLJ BELE! FÜLNEK IS SOK! AZ KETTŐVEL TÖBB, MINT, AMI A ZOO CSEMEGÉT ADAGOLJA! Képzeld, ha még lábpedál is lenne a vízadagolónak!
Meg még olvasni is tudni kell hozzá: Mi? He? Nem értem
Kemény világ az!(#81) warfernom Ja, marhára. Szabad ember, szabad hálózaton azt ír, amit szabad.
Ha csak a terror elharapódzására hivatkozó jogfosztásokra gondolok (lásd repterek) érzem a szabadság szagát, hol egy gázmaszk?
(#86) Foglalt név Nem ez a gond. Először megy majd minden vírusos oldalakra (már most is van bőven, azok kitakarításáról nem kellene a nagy szabályzásban gondoskodni? nem beszélve a Momo féle öngyilkosságra buzdító kreténségekről, amik nem sértenek jogot?), utána a DarkWebre. Gyönyörű lesz. Arról nem beszélve, hogy ez csak kóstolgatás, mit tolerál a droid (lásd bármit: migráció), egy lépés a kínaihoz hasonló nagy tesó bevezetése felé: önként megyünk a vágóhídra, mint a marhák.
Mindegy, már ott is megvan a hozadéka, ha frusztrált a paraszt, utasokkal lehajt a hídról, meg iskolai vérengzik.
Nézd meg a muszkákat, nem hagyják őket piálni, lőnek, szúrnak, erőszakolnak!De, mint írtam, nekem, aztán tök mindegy, YT-ot marha ritkán néztem, net nélkül is el tudom magam foglalni, van, annyi gondom, hogy a fele is sok. A szolgáltatást meg leszüneteltetem, amíg észhez nem térnek. Azokkal lesz gond, akik eddig a mobilon éltek, majd mennek focizni... ja nem, mert jobbára megszűntek az ingyenes pályák is,
beépültek, eldózerolták, kitelepült pusztára, csengetős lett, emberi kapcsolatok, meg 0 (nemhogy 10, de 3 embert nem tudnék egy meccshez összeszedni).
Hát most majd elfoglalják magukat kis kötözködéssel, garázdasággal, kiki kihívásokkal, vaaagy, lásd Párizs.(#105) SaGaIn Kb. Tavaly tavasszal volt talán a naaagy felhasználói adatkezelési szigorítás, amit elintéztek, annyival, hogy vagy elfogadom, hogy továbbra is lopják az adataimat, vagy megszüntetik a fiókomat.
Ahol nem kérdés nélkül törölték ugye.(#121) -=RelakS=- Ja, és, akkor még a dobozbontásos, PC buherálós, program tutorial és OP rendszer tippek
típusú tartalmakról szó sem esett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest