Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• pw12345

aktív tag

válasz Hopkins95 #76 üzenetére

NA DE EMBER! 3 (AZAZ HÁROM! Alt+Ctrl+Del) GOMB! GONDOLJ BELE! FÜLNEK IS SOK! AZ KETTŐVEL TÖBB, MINT, AMI A ZOO CSEMEGÉT ADAGOLJA! Képzeld, ha még lábpedál is lenne a vízadagolónak! :U
    Meg még olvasni is tudni kell hozzá: Mi? He? Nem értem
    Kemény világ az! :N

(#81) warfernom Ja, marhára. Szabad ember, szabad hálózaton azt ír, amit szabad. :K Ha csak a terror elharapódzására hivatkozó jogfosztásokra gondolok (lásd repterek) érzem a szabadság szagát, hol egy gázmaszk?

(#86) Foglalt név Nem ez a gond. Először megy majd minden vírusos oldalakra (már most is van bőven, azok kitakarításáról nem kellene a nagy szabályzásban gondoskodni? nem beszélve a Momo féle öngyilkosságra buzdító kreténségekről, amik nem sértenek jogot?), utána a DarkWebre. Gyönyörű lesz. Arról nem beszélve, hogy ez csak kóstolgatás, mit tolerál a droid (lásd bármit: migráció), egy lépés a kínaihoz hasonló nagy tesó bevezetése felé: önként megyünk a vágóhídra, mint a marhák.
    Mindegy, már ott is megvan a hozadéka, ha frusztrált a paraszt, utasokkal lehajt a hídról, meg iskolai vérengzik.
    Nézd meg a muszkákat, nem hagyják őket piálni, lőnek, szúrnak, erőszakolnak!

De, mint írtam, nekem, aztán tök mindegy, YT-ot marha ritkán néztem, net nélkül is el tudom magam foglalni, van, annyi gondom, hogy a fele is sok. A szolgáltatást meg leszüneteltetem, amíg észhez nem térnek. Azokkal lesz gond, akik eddig a mobilon éltek, majd mennek focizni... ja nem, mert jobbára megszűntek az ingyenes pályák is,
    beépültek, eldózerolták, kitelepült pusztára, csengetős lett, emberi kapcsolatok, meg 0 (nemhogy 10, de 3 embert nem tudnék egy meccshez összeszedni).
    Hát most majd elfoglalják magukat kis kötözködéssel, garázdasággal, kiki kihívásokkal, vaaagy, lásd Párizs.

(#105) SaGaIn Kb. Tavaly tavasszal volt talán a naaagy felhasználói adatkezelési szigorítás, amit elintéztek, annyival, hogy vagy elfogadom, hogy továbbra is lopják az adataimat, vagy megszüntetik a fiókomat.
    Ahol nem kérdés nélkül törölték ugye. :C

(#121) -=RelakS=- Ja, és, akkor még a dobozbontásos, PC buherálós, program tutorial és OP rendszer tippek
    típusú tartalmakról szó sem esett. :U

Új hozzászólás Aktív témák