Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Videóknál valóban lehet látni,de ez annak köszönhető, hogy a 4 K tartalmak máshogy vannak tömörítve. Sima FHD tv-n is szebbek ezek az anyagok.
Játéknál valóban van különbség, ha csak az élsimítást nézzük már az is mást mutat a 2 felbontáson.
Kinek mi éri meg, illetve megtérül e az anyagi befektetés hardverileg és kijelző ügyileg a látványban ebben nem vagyok biztos. Nem hinném,hogy például az én anyagi helyzetemben, belefeccölnék pl + 400 K-t kijelzővel cserével együtt a mostani FHD ra alkalmas hardverembe hogy 4 K-n toljam ugyan ezeket a játékokat.TV-m egyébként 4 K HDR, de igazából azt mondom, hogy fényerőn és felbontáson kívül ott tartok ahol ezelőtt 7 éve a Kuro plazma TV-mel, csak elcsesztem 300 ezret ...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen routert?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- LEGO klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest